Датата десети ноември, която бележи началото на демократичния преход в

...
Датата десети ноември, която бележи началото на демократичния преход в
Коментари Харесай

В парламента се скараха за 10 ноември

Датата десети ноември, която бележи началото на демократичния преход в България преди 28 години, стана мотив за заявления от парламентарната естрада, съобщи БНР.

От името на парламентарната група на Обединените патриоти Волен Сидеров отбрани решението за инспекция на приватизация от миналите години:

ГЕРБ и Обединени патриоти стигат до извода, че би трябвало да има наказания за тази приватизирания. Тогава ще се види от кое място потегля корупцията.

В декларацията си Движение за права и свободи желаеха консенсус за препотвърждаване на българския етнически модел. Мустафа Карадайъ предизвести ГЕРБ:

Този модел, като ентусиазъм, идеология, принадлежи на лекар Ахмед Доган. Обръщам внимание на най-голямата политическа партия в Народното събрание да почерпи поучения от историческите уроци, да не затваря пътя пред своето европейско развиване, сподели водачът на Движение за права и свободи.

От Българска социалистическа партия показаха, че на 10-и ноември са били избегнати най-опасните рискови моменти и се е минало към кротичък преход. Валери Жаблянов сподели:

Великото национално заседание беше резултат от невиждан акт на консенсус сред политически сили, които в своите платформи неведнъж изповядваха радикални политически възгледи.

Дължината на декларацията за 10-и ноември скара Жаблянов и ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев, който лиши думата на депутата от Българска социалистическа партия.

От ДОСТ желаеха нова конституция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР