Дъските за рязане се използват ежедневно, но колко често отделяте

...
Дъските за рязане се използват ежедневно, но колко често отделяте
Коментари Харесай

Как да почистите дървените дъски за рязане

Дъските за рязане се употребяват всекидневно, само че какъв брой постоянно отделяте време за почистването на вашия дървен асистент? Правилната грижа е в основата на дългогодишната вярна работа, тъй че не я подценявайте. И по този начин, по какъв начин се почиства?
Първо, несъмнено, значимо е да почиствате дъската за рязане след всяка приложимост. Дървените дъски би трябвало да се мият на ръка с не доста топла вода и да се подсушават директно след миене. Ако имате петна от разнообразни храни или пък миризми, изсипете морска сол върху сектора и прибавете няколко капки вода. Втрийте сместа в дъската с влажна гъба, до момента в който петното изчезне. След това изплакнете и изсушете.
 Как кухненската дъска може да е рискова Как кухненската дъска може да е рискова
Ползването на една и съща дъска и нож за сурово месо и по-късно за пресни артикули носи съществени опасности от чревна зараза. Това сподели...

За да премахнете миризмите от дървените дъски за рязане ( като да вземем за пример чесън и лук), би трябвало да изстискате лимон върху дъската, да изчакате няколко минути и по-късно да си продължите с миенето.
Качествените дървени дъски са основани да устоят дълго време, изключително в случай че се грижите за тях вярно. Ето няколко неща, които можете да извършите, с цел да удължите живота им.
-Не режете непрекъснато на едно място, а използвайте цялата повърхнина, тъй че дъската да се износва отмерено
 Таблетът, който стана кухненска дъска за рязане Таблетът, който стана кухненска дъска за рязане
Тези, които обичат да прекарват огромна част от времето си в кухнята и да се вихрят в кулинарни подвизи, ще се зарадват на един нов &bdq...
- Съхранявайте на закрито и изсъхнало място
- Ако се захаби прекалено много, би трябвало да я смажете с грес

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР