Дъщерята на Юлиан Вергов шокира последователите си в мрежата със

...
Дъщерята на Юлиан Вергов шокира последователите си в мрежата със
Коментари Харесай

Дъщерята на Вергов озадачи феновете със смущаващо изказване

Дъщерята на Юлиан Вергов шокира почитателите си в мрежата със необичайно изявление, което показа във връзка рождения си ден. 

" Като по знамение или не – минаха 20-те. Таман 21. Посрещнах и не преставам да посрещам. Животът ми е тиня и овации ", гласи въпросният пост на Алена. 
                             

 

Някои от фразите ѝ евентуално са смутили и татко ѝ. Дали написаното от нея е резултат от абсурда към Вергов и обвиняването за физическо посягане, което Диана Димитрова повдигна против него, не излиза наяве. Мнозина обаче заподозряха, че таман медийният звук стои зад патетичните думи на момичето.

Независимо от това обаче, по-важното е, че девойката е отбелязала прелестно рождения си ден, забавлявайки се в компанията на другари и състуденти. Заведението, в което е чествала, е било близо към НАТФИЗ. 

Преди към година Алена одобри оценката на Съюза на българските кино дейци „ Васил Гендов “ вместо баща си с прочувствените думи: „ Колко е хубаво да имаш опция да вземеш премия от името на татко си “.

 
                             

 

Алена Вергова приключва частното учебно заведение „ Увекинд “.  През 2021 година е призната в специалността „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “ в НАТФИЗ „ Кръстю Сарафов “ при проф. Ивайло Христов и гл. помощник доктор Мирослава Гоговска. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР