Дъщеричката на рап изпълнителя и музикален продуцент Кристиан Талев-Криско каза

...
Дъщеричката на рап изпълнителя и музикален продуцент Кристиан Талев-Криско каза
Коментари Харесай

Щерката на Криско каза първат си думичка - slava.bg

Дъщеричката на рап изпълнителя и музикален продуцент Кристиан Талев-Криско сподели своята първа думичка едвам на седем месеца. Това издаде щастливият баща в ефира на Нова телевизия.

“Излязоха й два зъба едновременно. Тя е доста дисциплинирана. Първата й дума е “тата”.

С развиването на технологиите се чува всеки ден с бабите и дядовците – те доста я забавляват. Пускам телефона и един час се занимават. Имат си уроци по пеене”, споделя шеговито артистът в предаването “На кафе”. Той и половинката му Цветелина Петрова прекарват времето си напълно вкъщи, защото прецизно съблюдават противоепидемичните ограничения.

Разнообразяват се с онлайн провокации, част от които споделят в обществената платформа Инстаграм. Именно там се виждат и измененията във визията на музикалната звезда. Той тренира от няколко месеца, като през последните три употребява персонален треньор.

“Това е ново начинание за мен и съм доста зарибен. Започнах малко преди да стане настояща тази тематика в нашата страна. Започнахме да снимаме това нещо, тъй като множеството хора стават в един миг здрави, мощни с хубави тела – общо взето не демонстрират процеса, а крайния резултат.

Аз желаех да го снима от първата подготовка, с цел да можем да надъхаме оптимално повече хора, които като мен не са се занимавали със спорт, а желаят

споделя продуцентът. Криско издава, че тренира шест пъти в седмицата. В края на 2019 година е свалил към 15 кг. Тогава самият той е решил да се подложи на непоколебим хранителен и подготвителен режим.

“Правя доста неща, като изключим изключителното състояние и всички негативи от него – в действителност може да извлечем много – да намерим повече време за околните си, за себе си, което е извънредно значимо. За един актьор е добър интервал, тъй като може да се затвори и да твори. В момента вършим няколко нови песни, също така нашият лейбъл направи маратонки на Тита и Боро Първи, които излязоха преди два дни, а половината тираж е изчерпан”, разяснява още изпълнителят на “Да или не” и “Благодаря ти”.

Източник: Montor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР