Държавният секретар на щата Аризона Кейти Хобс призова в събота

...
Държавният секретар на щата Аризона Кейти Хобс призова в събота
Коментари Харесай

Представител на Аризона: Тръмп трябва да приеме загубата си на избори

Държавният секретар на щата Аризона Кейти Хобс прикани в събота някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп да одобри и да продължи напред. Това съобщи пред Си Ен Ен Кейти Хобс часове преди Тръмп да приказва пред свои последователи във Финикс.

Хобс даже дефинира митинга на Тръмп като рисков.

" Изводът е, че няма значение какво споделя или прави, нищо няма да промени резултата от изборите през 2020 година Но също по този начин не трансформира какъв брой рисково е това, което ", сподели Кейти Хобс.
 И Тръмп желае да се изчистят мъртвите души от изборните описи
И Тръмп желае да се изчистят мъртвите души от изборните описи

Съединени американски щати пред промяна

Тръмп ще приказва по-късно денем на събитието във Финикс, Аризона, наречено " Защитете нашите избори ".

Републиканците в най-многолюдния окръг в Аризона не престават да организират спорен одит на бюлетините в опит да потвърдят изказванието на Тръмп, че загубата му от Джо Байдън в щата и в народен мащаб е при вота.

Кейти Хобс се надява да стане губернатор на Аризона. Междинните избори в Аризона за сената също имат основно значение. Марк Кели, някогашен астронавт и прочут покровител за промяна на контрола на оръжията, завоюва мястото предходната година. Но той трябваше да приключи мандат и в този момент Марк Кели би трябвало да се кандидатира още веднъж , с цел да си обезпечи нов мандат от шест години на Капитолия.
 Тръмп: Да си върнем контрола над Конгреса
Тръмп: Да си върнем контрола над Конгреса

Критикува имиграционната политика на Байдън

На 6 януари тази година последователи на Доналд, с цел да попречат на одобряването на резултатите от създадените през ноември 2020 година президентски избори, извоювани от демократа Джо Байдън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР