Държавният глава Румен Радев смята, че правораздавателните органи трябва да

...
Държавният глава Румен Радев смята, че правораздавателните органи трябва да
Коментари Харесай

Радев критикува споразумения на прокуратурата с трафиканти на хора

Държавният глава Румен Радев счита, че правораздавателните органи би трябвало да подходят по радикално друг метод към престъпленията  от трафик на мигранти.

В първи коментар пред медиите, след като  предишния петък когато 18 мигранти от Афганистан се задушиха в тайник на камион зарязан край Локорско от каналджиите, Румен Радев сподели:

" Показателно е, че в други страни за същите закононарушения се получават десетки години затвор. А при нас трафиканти, хванати от органите, само че получили съглашение с прокуратурата , получават – виждате, до 5 месеца. И това е покана към тях още веднъж да правят същите закононарушения.

Що се отнася до самохвалството за нулева миграция преди години. Тази нулева миграция значи политика на снишаване на безучастие. Нека си спомним какво беше тогава – всеобщо прекосяване на границата, гладко, към Лъвов мост. Спомняте ли си какво представляваше Лъвов мост? ".

Държавният глава удостовери, че в четвъртък у нас идват специалисти на Европейската комисия, които до подкрепят битката с миграцията. Радев чака страната ни да получи и забележителна поддръжка и като финансови средства и като съоръжение за защита на границата ни.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР