Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин обеща да не

...
Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин обеща да не
Коментари Харесай

Владимир Путин обеща да не допуска пренаписването на историята

Държавният глава на Руската федерация Владимир Путин даде обещание да не позволява пренаписването на историята, предава Интерфакс представени от Фокус.

„ Русия няма да разреши пренаписване на историята и да се не помни за това кой избави света от иго и избиване. Днес подвигът на народа, избавил Европа и света от иго, избиване, от ужасите на Холкоста, се пробват да го изтрият, да изкривят събитията от войната, да не помнят същинските герои, да измислят, да пренапишат, да изкривят историята.

Никога няма да позволим да създадат това ", съобщи Путин, говорейки на Парада на успеха в Москва.

На Червения площад в Москва се организира парадът по случай 73-та годишнина от Победата във Великата Отечествена война. В него вземат участие повече от 13 хиляди души, задействани са 159 единици въоръжения и техника, и 75 самолети и хеликоптери.

Както в предходните години, по този начин и тази министърът на защитата на Руската федерация Сергей Шойгу управлява церемонията и поздрави военнослужещите, които стоят в редиците на Червения площад, а по-късно отиде до централната естрада с отчет за готовността на войските за парада на президента на Руската федерация и Върховен главнокомандващ Владимир Путин
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР