Държавният департамент на САЩ в понеделник препоръча на американците да

...
Държавният департамент на САЩ в понеделник препоръча на американците да
Коментари Харесай

Държавният департамент на САЩ препоръча на американците да не пътуват до Украйна поради заплахи от Русия


Държавният департамент на Съединени американски щати в понеделник предложи на американците да не пътуват до Украйна поради пандемията от COVID-19, както и поради закани от Русия. Това се показва в публикувано документално изказване, оповестява ТАСС.

" Държавният департамент продължава да поучава американските жители да не пътуват до Украйна поради COVID-19 и да преразгледат пътуването до тази страна по отношение на възходящите закани от Русия. Проявявайте нараснало внимание заради престъпност и цивилен безредици ".

Западът и Украйна упрекват Русия за допустима съветска инвазия в Украйна. Дмитрий Песков акцентира, че Русия не съставлява опасност за никого. В същото време Песков не изключи вероятността от провокации за оправдаване на сходни изказвания и предизвести, че опитите за принудително разрешаване на рецесията в Югоизточна Украйна ще имат най-сериозни последствия .

Според него Москва поставя всички вероятни старания, с цел да помогне на Киев да позволи спора в Донбас, като в същото време поддържа придържането си към Нормандския формат и Минските съглашения.
 Русия плаши с
Русия плаши с " извънредно комплицирана и напрегната " обстановка, в случай че Западът подцени решимостта ѝ

Отношенията на Русия със Съединени американски щати обаче към момента не били достигнали най-ниската си точка
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР