Държавен културен институт “Културен център “Двореца взе участие в петото

...
Държавен културен институт “Културен център “Двореца взе участие в петото
Коментари Харесай

Дворецът в Балчик се включи в Европейски панаир на замъците

 Държавен културен институт “Културен център “Двореца " взе присъединяване в петото издание на Европейски панаир на замъците и дворците, провеждащ се в румънския град Хунедоара. Традиционно той се провежда от управата на замъка Корвин и Община Хунедоара. Тазгодишното издание на интернационалното събитие протече в границите на три дни - 24, 25 и 26 май.

ДКИ " КЦ " Двореца " - Балчик се показа с информативен щанд, на който посетителите имаха опция да получат осведомителни материали, да гледат видео-представяне на Архитектурно-парков комплекс " Двореца ", както и да проведат диалог с представителите на културния център, с цел да научат повече за историята му, за културно-познавателния туризъм, който е присъщ за него и за разнообразните услуги, които предлага.

Щандът на Двореца бе почетен със особено внимание от страна на кмета на Хунедоара – Дан Бобоуцану и Наталия Интотеро – претендент за европредставител.

Някой от локалните малките екрани и радиа /TVR 1 / ANTENA 3 / AGERPRES/направиха специфични репортажи, в които Двореца в Балчик също бе включен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР