Държавата да защити националния интерес и да не позволи придобиването

...
Държавата да защити националния интерес и да не позволи придобиването
Коментари Харесай

Схема Гергов-ГЕРБ за Пловдивския панаир съзряха от ДБ

Държавата да отбрани националния интерес и да не разреши придобиването на Пловдивския панаир от предприемача и дълготраен, някогашен към този момент член на Българска социалистическа партия, Георги Гергов.

" Става дума за проблем, в който виждаме дългогодишно взаимоотношение на всички равнища, в две общини - Пловдив и Варна, сред ГЕРБ и Георги Гергов. Това взаимоотношение явно демонстрира срастването сред съветското въздействие и институциите ", съзря скрит план съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

И се: " Не правете това, не участвайте в окончателното харизване на пловдивския панаир на Георги Гергов, претендирайки, че сте евроатлантическа мощ. "

" Общинските ни съветници в Пловдив поставят големи старания за опазване на панаира , а от другата страна има политическа мощ, която се предвожда от известния консул на Русия в България Георги Гергов, който се пробва и е на границата да получи правото на благосъстоятелност върху целия пловдивски панаир ", добави Атанас Атанасов.

Демократична България ще подават писмо до министъра на културата с искане Пловдивския панаир да се разгласи за локален монумент на културата.

" Това е деяние, което ще предотврати срутване на палатите и застрояване на 350 декара съвсем в централната градска част ", уточни на собствен ред Йордан Иванов от Демократична България.
 Георги Гергов стана мажоритарен притежател на Пловдивския панаир
Георги Гергов стана мажоритарен притежател на Пловдивския панаир

Община Варна му прехврърли акциите, община Пловдив обаче има блокираща квота

Българска социалистическа партия също е срещу Пловдивският панаир да минава напълно в частни ръце . Това разгласи ба брифинг в Народното събрание депутатът от левицата Иван Петков.

Пловдивският панаир е национално благосъстояние, сподели той. Общинските съветници на ГЕРБ в Пловдив, по думите му, са подготвени да продадат това национално благосъстояние. Неведнъж алените са уведомили пловдивчани, че това са лица, финансирани от Георги Гергов.

Левицата неведнъж е желала прекъсване на договорката за панаира. Сезирана е и прокуратурата. Но от там няма отговор, сподели Петков. Българска социалистическа партия по всевъзможен метод ще пази националния интерес , закани се депутатът.

Припомняме, че изключителното съвещание, свикано по гледище на общинските съветници от " Демократична България " на 3 януари се провали поради неналичието на кворум, саботирано от съветниците от ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Апортните покупко-продажби, които ще дадат надзор над Пловдивския панаир на Георги Гергов, трябваше да бъдат разисквани на съвещанието и решението вероятно да бъде прегласувано.
 Съдът замрази вписването на промени в капитала на Пловдивския панаир
Съдът замрази вписването на промени в капитала на Пловдивския панаир

Решението е окончателно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР