Дарителската кампания България за лекарите събира средства за закупуването на

...
Дарителската кампания България за лекарите събира средства за закупуването на
Коментари Харесай

#БългарияЗаЛекарите! събира средства за UVCдезинфекционни машини

Дарителската акция " България за лекарите " събира средства за закупуването на UVC професионални дезинфекционни машини за 10 лечебни заведения и 20 коли за спешна помощ.

Броят на инфектираните медици в България е 11% от всички заболели. Качествената стерилизация може да помогне за намаляването им и да защищити лечебните заведения от превръщането им в огнища на болестта. Защото в лечебните заведения с изключение на лекари е и най-уязвимата част от нашето население - болните и слаби, тези, против които вирусът е безмилостен.

UVC професионалнитедезинфекционни машини унищожават 100% от всички вируси, бактерии, гъби, акари и други в затворени пространства за от 5 до 25 минути според от размера на пространството.

Те са дейно средство за понижаване на вътреболничните инфекции. Днес те могат да се употребяват и за стерилизация на еднократни медицински маски и други защитни средства за медиците и да спестят запас на лечебните заведения.

Необходимата сума за закупуване на 10 огромни апарата за стерилизация на пространства до 400 кв. м. и 20 дребни за дезинфекцията на коли за спешна помощ, е 71 760 лева
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР