Дарина Павлова се е подложила на операция в луксозна италианска

...
Дарина Павлова се е подложила на операция в луксозна италианска
Коментари Харесай

Оперираха Дарина Павлова в клиника за... естетична гинекология


Дарина Павлова се е подложила на интервенция в първокласна италианска клиника. Това стана ясно от постинг на най-популярната българска елит вдовица в нейната публична Facebook страница.

" Животът има доста цветове. Понякога те са светли, а различен път тъмни. Но подобен е животът. Днес ме изписаха от болничното заведение след интервенция. Все още съм малко изтощена и изтощена, само че към този момент се усещам по-добре вкъщи. Искам да благодаря на моето семейство и другари, че са до мен, когато имам най-голяма потребност от тях. Благодаря ви за всички позвънявания, известия, пожелания и обич, които ми показвате всеки ден. Благодаря за цялата грижа, която получих - от медицинските сестри до удивителния лекарски екип. Преди всичко благодаря на Лаура и Джанлуиджи Рицо, които ме накараха да се усещам като вкъщи в клиника @nuovavillaclaudia. Да бъда обичана от толкоз доста хора ми дава кураж и мощ за бързо възобновяване. Отново благодаря на всички ", написа Дарина Павлова в понеделник вечерта.

Мадам Мулти не прецизира с какъв тъкмо здравословен проблем се е сблъскала. Използваният от нея таг @nuovavillaclaudia свидетелства, че е била пациент на " Нуова Вила Клаудия " в италианската столица Рим. От описанието на първокласната частна клиника в нейната Facebook страница излиза наяве, че нейните лекари се занимават със здравен туризъм, превантивни грижи, хемодиализа, хирургия, гинекология и... естетична гинекология.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР