Дарина Павлова и съпругата на музиканта Стинг, ще са съседки

...
Дарина Павлова и съпругата на музиканта Стинг, ще са съседки
Коментари Харесай

Дарина Павлова си пие кафето с жената на Стинг

Дарина Павлова и брачната половинка на музиканта Стинг, ще са съседки през идващите няколко дни, до момента в който тече 20-ото издание на фестивала Ischia Global Fest. Двете дами ще отседнат в петзвездния хотел „ Реджина Изабела “ в красивото градче Лако Амино, на брега на Тиренско море.

Към звездната компания ще се причисли и артистът Рон Мос, прочут ни с ролята си на Рич от сериала „ Дързост и хубост “. Той ще показа последния си филм.

Труди Стайлър към този момент дойде на Зеления остров. Тя приветства гостите си с чаша вино, лично произвеждане.

Стайлър разгласи, че в Иския ще бъде европейската премиера на кино лентата Infinite Storm с присъединяване на Наоми Уотс и Били Хоул.

Дарина Павлова, която е в борда на фестивала от самото му основаване, ще бъде почетен посетител на всички министър председатели и галавечери. Красавицата ще бъде в компанията на своя пиар Сандро Рубини, който към този момент развива сполучлив продуцентски бизнес в Мексико.

За 20-и следващ път Иския става международна столица на киното и шоубизнеса. В юбилейния Ischia Global Fest присъединяване ще вземат над 120 звезди, от артиста Андрю Гарфийлд, станал прочут с ролята си на Спайдърмен, до Андреа Бочели и неговия наследник Матео, които се чака да дебаркират край крайбрежията на Капри.

Повече от 200 кино лентата ще бъдат показани на фестивала, а някои от тях ще имат и своята международна премиера.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР