> Дарина ОгняноваПотресен, човекът разказа как от болницата в областния

...
> Дарина ОгняноваПотресен, човекът разказа как от болницата в областния
Коментари Харесай

Мъжът на сестрата, издъхнала в пазарджишка болница: Върнаха ми жената мъртва без златните й обеци

 > Дарина Огнянова
Потресен, индивидът описа по какъв начин от болничното заведение в регионалния град са върнали жена му към този момент мъртва без златните й обеци, които неотдавна тя и щерка им избирали с такова голямо предпочитание.

Дарина доста се радвала на бижутата. " Върнаха й златното синджирче и гривна, само че никой от докторите, макар че питах, не знаели къде са. Разберете ме вярно, не съм за едни златни обеци, само че те са спомен от жена ми. Това се назовава мародерство, в болничното заведение са мародери ", съобщи Огнянов. 

Той описа, че последната ваксина на Дарина е била сложена преди към месец. Припомняме, че старшата здравна сестра на Урологичното поделение към Областната болница в Пазарджик Дарина Огнянова умря на 6 април от ковид-19, макар че е била ваксинирана.

Преди време Огнянова поискала да даде образец, като на 11 февруари оповестила, че ѝ е сложена втора доза ваксина на " Пфайзер/Бионтех ". Тогава бе оповестено, че тя има и редица тежки диагнози, измежду които и автоимунно заболяване.

Полицай Огнянов е извънредно засегнат и от отношението на доктор Сертов, който бил завеждащ комисия на ТЕЛК в Пазарджик. Месец преди нещастието Дарина отишла да си подаде отначало документите, тъй като предходното й телково решение изтичало. Д-р Сертов обаче я върнал за някакъв изчезнал документ.

" Жена ми беше здравно лице и съвършено си беше приготвили документите. Сертов й споделил " Сега ще видиш ти, преди две години мъжът ти сформира санкция на жена ми ", съобщи пред медията пътният служител на реда Костадин Огнянов.

" Животът на жена ми стартира в тази болница, когато беше на 18 години, там свърши, когато беше на 51. Как не ги е позор да й откраднат бижутата ", повтаря покъртен вдовецът. Семейството има 20-годишна щерка студентка и по-голям наследник, който е проверяващ служители на реда в Пазарджик. Погребението на Дарина Огнянова е било на 8 април.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР