Дарение от германската благотворителна организация ASB беше предоставено на МБАЛ

...
Дарение от германската благотворителна организация ASB беше предоставено на МБАЛ
Коментари Харесай

МБАЛ – Пазарджик получи дарение от германска благотворителна организация

Дарение от немската благотворителна организация ASB беше предоставено на МБАЛ – Пазарджик, оповестяват от болничното заведение.

Благотворителната самодейност се реализира посредством съдействието на комерсиалното аташе в Хамбург Стойчо Стойчев. За превозването на дарението до Пазарджик оказват помощ от благотворителната организация на българите в чужбина „ Ангели за България “, а от пазарджишкото съдружие „ Добро сърце “ са се заели с разпределянето му.

32 кашона с общо 1600 бр. хирургични престилки за еднократна приложимост, многофункционално операционно легло, UV лампа и операционен долап включва дарението за МБАЛ – Пазарджик.

Главната сестра на болничното заведение Елена Станчева, която одобри дарението, връчи на донорите благодарствено писмо от името на изпълнителния шеф доктор Красимир Темнилов и управлението на лечебното заведение. Тя благодари за оказаната помощ и пожела доста триумфи на добротворците в благородните им каузи.

Националната асоциация на доброволците взаимно с немската организация ASB ще продължат да работят по взаимни планове. Планира се в Пазарджик да бъде построен централен склад, където да идват даренията от Германия и отсам да потеглят за цялата страна. Те ще бъдат подготвяни и разпределяни от доброволците на „ Добро сърце “, разгласи Стелиян Хараланов от Националната асоциация на доброволците.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР