ДАНС удари Държавна агенция "Автомобилна администрация" в Пловдив. От мястото

...
ДАНС удари Държавна агенция "Автомобилна администрация" в Пловдив. От мястото
Коментари Харесай

Гореща новина за спецакцията на ДАНС в ДАИ-Пловдив ВИДЕО

ДАНС удари Държавна организация "Автомобилна администрация " в Пловдив. От мястото са конфискувани три огромни кашона с документи, настояват работещи в постройката. По непотвърдена информация за разпит са отведени чиновниците от цялостен отдел, оповестява Марица бг.

Проверка откри, че чиновници от управлението на ДАИ не бяха на работните си места, а подчинените им не знаеха къде са. Вратите на отдела, който издава лицензи за транспортни компании бяха затворени.

Ето кой е изобличил корумпираните служители в ДАИ-Пловдив

„ Не знаем кои ще ни издаде документите. Би трябвало да работят, само че няма. Не знаем за какво “, обясниха хора, които бяха пристигнали да си получат лиценза. Главните инспектори в Агенцията отхвърлят да има арестувани, както и да са разбрали за акцията на качулките.

По непотвърдена информация става дума за корупционна скица на таксиметрови компании, за които са съдействали от ДАИ.

Преди половин година Окръжна прокуратура и Икономическа полиция организираха огромна акция в Пловдив.

Тогава бяха блокирани офисите на четирите от най-големите превозвачи в града. Бяха обискирани "Рин Транс ", "Легия Груп ", "Бали Груп " и "Макс -76 ".

Ексклузивно в БЛИЦ: ДАНС удари ДАИ в Пловдив, има задържани!

Причината таксиметровите услуги се водеха на името на хора бушони и по този метод се укриваха налози.

Началникът на ДАИ - Пловдив Иван Въчков е в болнични от шест месеца, а краткотрайно изпълняващ длъжността е Анна Генова. Мобилният й телефон е изключен.

Акцията е почнала малко преди 9 сутринта, а в постройката нахлули 5 униформени чиновници и най-малко още толкоз цивилни, споделят служащите в покрайнината. Те отделили етажа, на които се обитава ДАИ – Пловдив, и прибирали жителите.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР