Данните, публикувани в събота от руското министерство на отбраната, показват,

...
Данните, публикувани в събота от руското министерство на отбраната, показват,
Коментари Харесай

Русия: Западът е в последен етап на провокации в Украйна

Данните, оповестени в събота от съветското министерство на защитата, демонстрират, че Съединени американски щати и сътрудниците от НАТО са минали към последния стадий на провокации в Украйна . Това написа в канала си в Telegram формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС.

" Данните, оповестени през днешния ден от съветското министерство на защитата, ясно потвърждават, че Вашингтон, в тясна съгласуваност с сътрудниците от НАТО, мина към последния стадий на провокации в Украйна, които би трябвало да убедят международната общественост в " потреблението от Русия на химически бойни сътрудници и биологични сътрудници ", означи дипломатът.
 Съединени американски щати не могат да потвърдят потреблението на химически оръжия в Мариупол
Съединени американски щати не могат да потвърдят потреблението на химически оръжия в Мариупол

Съединени американски щати нямат информация, която да поддържа напредване на химически оръжия от Русия в или покрай Украйна

Захарова акцентира, че първичният проект на Вашингтон е бил да се окаже стопански напън върху Русия, с цел да се принуди Москва " изцяло да преразгледа своите законни ограничения за сигурност ".

" Не се получи. Сега Щатите минават към потреблението на оръжия за всеобщо заличаване (ОМУ), в действителност към игри зад " алената линия ", - съобщи формалният представител на Министерството на външните работи. - Ако това се случи, жертвите ще бъдат неизчислими. Всяка от тях е на съвестта на американските стратези в офисите на Белия дом, Държавния департамент и Пентагона и на съвестта, в случай че е останало нещо от това, на техните киевски марионетки "
 Зеленски: Украйна към този момент получава желаното оръжие
Зеленски: Украйна към този момент получава желаното оръжие

Руската експанзия ще продължи и към други страни

Припомняме, че сателитната компания Planet Този път става дума за село Виноградне, което се намира в съседство с града. Украинската редакция на " Радио Свобода " разгласява сателитни фотоси, на които се виждат няколко дълги окопа в локалното гробище.

Журналистите означават, че на фотосите на друга американска компания, Maxar, от 17 март, изкопите към момента не се виждат. Те обаче са ясни на фотоси от 29 март, а последните фотоси от Planet демонстрират, че мястото на погребението е разширено.

" Това е тип заравяне, което ще виждаме все по-често. За страдание. Техният регион ще се разшири. Защото броят на убитите се пресмята на десетки хиляди. Това е най-големият геноцид в Европа след Холокоста. Поне още 15 хиляди възрастни и хронично заболели хора от Мариупол могат да умрат ", разяснява фотосите, представен от BBC.

Преди няколко дни Русия разгласи, че е поела цялостен надзор над града, като се изключи територията на стоманодобивния комбинат " Азовстал ", който обаче по разпореждане на президента Владимир Путин би трябвало да бъде изцяло блокиран. Информация от тази заран обаче от украинският общоприет щаб твърди за продължаващи боеве в и за Мариупол, както и за ракетен обстрел. Британското разузнаване в ежедневната си сводка за войната в Украйна също удостоверява, че градът не е изцяло в съветски ръце.
 Украйна: Руската войска възобнови щурма на
Украйна: Руската войска възобнови щурма на " Азовстал "

Отново се нанасят въздушни удари по завода
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР