Даниил Медведев заяви, че е готов и няма търпение да

...
Даниил Медведев заяви, че е готов и няма търпение да
Коментари Харесай

Медведев се връща на корта в Женева

Даниил Медведев съобщи, че е подготвен и няма самообладание да се завърне на корта след интервенцията от херния, като ще вземе присъединяване на подготвителния шампионат преди " Ролан Гарос " на клея в Женева.

Световният номер 2 се подложи на хирургическа намеса предишния месец след загуба в четвъртфиналите на Мастърса в Маями, като пропусна началото на сезона на алено. „ Никога не ми е било елементарно да пускам мощно през цялото време на клей кортовете. Така че даже един шампионат ще е задоволително добър за подготовка. Чувствам се добре физически и подготвен за игра “, стартира той пред публицисти.

Шампионът от Откритото състезание на Съединените щати добави, че присъединяване му в конкуренцията на швейцарска земя ще му помогне за повече заостреност в играта преди тежките борби на " Ролан Гарос ". 

„ От това, което виждам, изискванията са игра са сходни с тези в Париж, където топките летят и отскачат високо – клеят е относително корав. Най-важното нещо за мен е да изиграя най-малко един мач – несъмнено, че се надявам на повече, в опит да бъда подготвен да играя петсетови дуели, в случай че ми се наложи. Дори един, два или три мача тук могат да ми оказват помощ да бъда по-готов за Откритото състезание на Франция “.

Руснакът и Денис Шаповалов позираха за фотоси на Женевското езеро през днешния ден. Поставеният под номер 1 в главната скица Медведев почива в първи кръг, а на осминафиналите ще одобри един всред френския деец Ришар Гаске и Джон Милман от Австралия във вторник. Действащ притежател на трофея от предходната година е норвежецът Каспер Рууд, а останалите двама играчи от топ 20 в конкуренцията ще са подгласникът на Рууд – Шаповалов, и Райли Опелка. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР