Daniel Sabev, фейсбук:То е смешно и обидно за мен, че

...
Daniel Sabev, фейсбук:То е смешно и обидно за мен, че
Коментари Харесай

Безумието да сме българи умерено, а музеят да не работи на 3 март. Кремълският и американският комунизъм са едно и също

Daniel Sabev, фейсбук:
" То е смешно и обидно за мен, че ПИК и Труд пускат доста съветска агитация и част от гербаджийте се оказаха русофили. Това е най-големият позор за мен като член и основател на ГЕРБ... "

Благодаря на господин Събев за значимата тематика, която слага. Нека обясня.

Винаги са ми били еднообразно противни кремълския комунизъм и американския комунизъм, олицетворен от либерално-прогресистката тайфа на демократите, семейство Клинтън и Сорос, която ръководи в Белия дом.

Абсурдно е всеки, който не следва сляпо и покорно потвърдено проваления, разпадащ се и оджендърен " Колективен Запад ", да бъде дамгосван като " путинофил " или " русофил ". Абсурдно е всеки, който си спомня за бомбардировките на Клинтън над Белград, лъжите, че Садам Хюсеин крие оръжия за всеобщо заличаване и това е мотив да се атакува Ирак, варварската експанзия над християните в Сирия в името на " Ислямска страна ", да бъде дамгосван като " путинофил ".
свързани новини4669преди 2 часа174261преди 16 часа
Не одобрявам и в никакъв случай няма да приема цензурата, а най-много цензурата с противоположен знак - като да вземем за пример безумното заглушаване на съветските малките екрани и уеб сайтове в България, възбраната Гергиев да дирижира в Миланската канара, Ана Нетребко да пее в „ Метрополитън “, отнемането на трофеи на съветски първенци, преместването на финала на Шампионската лига от Санкт Петербург, насилствената абдикация на Абрамович от обичания ми " Челси "...

Щом смесваме отношението си към диктатурата с отношението към културата и спорта, щом сегрегираме надарени хора поради народността и политическите им убеждения, щом мачкаме словото на инакомислещите, значи имаме сериозен проблем, значи у нас дреме зверчето на тоталитаризма.

Едно време ме караха принудително да виждам руска телевизия, в този момент ми пречат да я виждам - еднообразно непоносимо е. Не одобрявам и цялата измама " С Украйна в сърцето ", съгласно която не би трябвало да честваме националния си празник, би трябвало да продаваме мартенички в жълто-син цвят, а Националният военноисторически музей не работи точно на 3 март от " взаимност към украинския народ "?!

Как, по дяволите, ще помогне това на украинския народ? Само ще ощети българина, българските деца, които на тази дата би трябвало да възпитаваме в национализъм и ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ, НЕ КЪМ УКРАЙНА, РУСИЯ ИЛИ АМЕРИКА , а това няма да стане със затваряне на музеите...

Нормално ли е шефът на българския парламент да ни поучава да честваме националния си празник, само че УМЕРЕНО?! Какво значи „ умерено “? „ Умерено “ да сме българи, нали, че да не разлютим инцидентно някое посолство, което в този момент ни извива ръцете да правим национално изменничество и да се откажем от историческите си искания към Македония…Или да разположим нуклеарни ракети на наша територия, едвам вбесим явно несъответстващия Путин, да се превърнем в пушечно месо за Русия…

Мислите ли, че „ Колективният Запад “ доста ще се загрижи, в случай че захвърчат съветски бомби по българските градове? Те и украинците се надяваха на помощ, само че всуе, либерастите са мощни в приказките и глобите, само че кекави, задрънкат ли оръжията. Типично за полуженския им темперамент.

Да си гледаме нашите работи, да помислим за нашите фамилии и тяхната сигурност, да се зарадваме на празника си, че така и така в последно време нямаме особени мотиви за наслада. И да се помолим за мир – няма по-велико богатство, няма по-велика привилегия за човешкия жанр.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР