Даниел Асенов записа първа победа в професионалния бокс. Спортистът с

...
Даниел Асенов записа първа победа в професионалния бокс. Спортистът с
Коментари Харесай

Успешен дебют за Даниел Асенов в професионалния бокс

Даниел Асенов записа първа победа в професионалния бокс. Спортистът с прякор Тайсъна надви с единомислещо съдийско решение над Милан Савич в четвъртата борба от боксовата галавечер в " Арена София " с присъединяване на братя Пулеви.
Прочетете още
Тайсъна употребява първия рунд за обиграване. Българинът използваше най-вече прави удари с предната ръка, с цел да се разиграе и да откри тозната отдалеченост. Левачката на Асенов работеше като снайпер, а понякога той пускаше и комбинации от два или повече удара, с цел да затвърди превъзходството си в съдийските очи. В края на рунда той стартира да обработва тялото на сърбина с мощни ъперкъти.

Ескиважите и отклоните на европейският първенец от аматьорския бокс обезкуражиха Савич, а Асенов се усещаше все по-комфортно под светлините на прожекторите в “Арена София ”.

Бившият национал по бокс срещна да комбинира ударите си с още по-голяма лекост и да изненадва Савич от разнообразни ъгли. Асенов сподели предпочитание за игра в близка и междинна отдалеченост, което докара до клинчове. Публиката в столичната зала въпреки всичко бе задоволена от показаното майсторство от Тайсъна, който с сръчност и съвършен тайминг разруши отбраната на Савич.

Сърбинът сподели издръжливост и не падна в нокдаун, само че по никакъв метод не затрудни Асенов с офанзивни дейности.

Снимка: sportal.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР