Данъчна акция в курортното селище Русалка. Служители на Националната агенция

...
Данъчна акция в курортното селище Русалка. Служители на Националната агенция
Коментари Харесай

Данъчни и полиция с акция в курортното селище Русалка

Данъчна акция в курортното населено място Русалка. Служители на Националната организация за приходите, съпроводени от служители на реда, иззеха касовите наличия от две заведения. До крайната мярка се стигна поради данъчни отговорности в изключително огромни размери.

Иззетата сума от ресторант и бар във ваканционното населено място е общо 512 лева, оповестява bTV.

Управителят отхвърли коментар поради отсъствието на изпълнителния шеф на " Русалка Холидейз " Евгения Банева.



Наложен е запор на банковите сметки на сдружението. Установено е, че компанията няма имущество, с което да обезпечи задълженията си и е трябвало да разгласи неплатежоспособност. От началото на лятото у нас са конфискувани касовите наличия от над 100 длъжника.

„ Задълженото лице има отговорности над 100 000 лв. и защото не се заплащат непринудено, се прави запор на касата”, съобщи Виолета Маринова от териториалната дирекция на Национална агенция за приходите – Варна.



„ От началото на годината до момента над 1 млн. лева са постъпили в държавния бюджет от продажба на имущество от лица, които имат опция да погасят своите отговорности непринудено, само че не го правят”, сподели Красимир Павлов от териториалната дирекция на Национална агенция за приходите във Варна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР