Дами, липсвах ли ви? Надявам се, че да. Днес съм

...
Дами, липсвах ли ви? Надявам се, че да. Днес съм
Коментари Харесай

Пърси отговаря за романтичната Коледа

Дами, липсвах ли ви? Надявам се, че да. Днес съм тук, с цел да отговоря на въпроса, който ми зададе моя фенка. „ Фенка на Пърси ”, първо да кажа, че съм доста удовлетворен от обстоятелството, че ме харесвате и тук, хубаво е да имаш фенове. Не, че не съм привикнал де, само че е прелестно. Питаш ме мисля ли, че Коледният сезон е най-романтичен. Първо, държа да кажа, че аз доста обичам Коледата и изобщо това време от годината. Получавам дарове, изненади, всичко е доста празнично, а дамите са любовно настроени.

За романтиката не мога да кажа, тъй като да си призная, не съм доста наясно какво тъкмо вие дамите наричате романтика. Но обичам Коледния сезон, тъй като тогава всички дами доста ми връзват. Сега разбирам, че очевидно повода е, че тогава ви е сантиментално. Трябва да си призная, че такава успеваемост, като по Коледа нямам даже напролет – когато е най-силният интервал за ловуване.

По Коледа вие се разнежвате, ставате едни усмихнати, нежни и повече от всеки път се поддавате на мъжките свалки. Мислил съм по въпроса, нямам никаква концепция каква е повода, само че единственото ми пояснение е, че тогава сте самотни. Не се тормозете, дами, Пърси за това е тук. С мен Коледата в никакъв случай не е самотна:) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР