Дамаск. Башар Асад положи клетва за началото на новия си

...
Дамаск. Башар Асад положи клетва за началото на новия си
Коментари Харесай

РИА Новости: Башар Асад положи клетва за нов президентски мандат

Дамаск. Башар Асад постави клетва за началото на новия си президентски мандат, откакто завоюва изборите в Сирия, оповестява сирийската държавна организация SANA, представена от РИА Новости .

„ Президентът Башар Асад постави конституционната клетва като президент на Сирия пред ръководителя и членовете на Народния съвет в наличието на политици, партийни, религиозни, научни и публични водачи, както и родственици на жертвите на гражданската война “, оповестява организацията.

След клетвената гала Асад се обърна към сирийския народ, отбелязвайки, че Сирия съответно пази и ще пази правата си с помощта на националното единение в съпротивата против враждебни акции.

„ Съзнанието на народа е нашата обща цитадела “, сподели Асад, като означи, че то дава опция да се разграничи измяната от патриотизма, а революцията от терора.

Президентските избори в Сирия се организираха на 26 май. Общо 14,2 милиона сирийци взеха присъединяване в изборите, изборната интензивност беше 78,64%. Според резултатите от изборите актуалният държавен глава Башар Асад завоюва безапелационна победа, който получи поддръжката на 95,1% от гласоподавателите, взели участие в гласуването.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР