Дължина на рамото Един от най-често срещаните варианти, който подхожда

...
Дължина на рамото Един от най-често срещаните варианти, който подхожда
Коментари Харесай

Висока каскада: стилна прическа за 2022

Дължина на рамото

Един от най-често срещаните разновидности, който подхожда на безусловно всички, без значение от възрастта и вида на лицето. Каскадата това прическа с дължина по-къса от междинната дължина и е подобаваща за коса от всякаква конструкция. Полагането в тази алтернатива не лишава доста време, в случай че фризъорът си знае работата.

1.

Висока корона

Оригинална прическа, която ви разрешава да коригирате формата на лицето. Ако имате ъглови черти и необятен овал, този модел е съвършен. Правилният бретон и красивото оцветяване ще завършат външния тип.

2. 

3.

4.

5.

Средна дължина

Със междинна дължина можете да експериментирате, като създавате плавни или остри преходи-слоеве. Всякакъв тип бретон и стилно оцветяване са страхотни тук. Короната в този модел е къса, а идващите равнища са удължени. Що се отнася до преходите, всевъзможен тип, даже асиметрични, са от голяма важност.

6.

7.

8.

9.

За кого е предопределена каскадната прическа?

Каскадната прическа е една от най-универсалните, тя подхожда на всички, в случай че вярно поставите акценти и изберете вярно дължината на косата си. Косата може да бъде права, къдрава, тънка, плътна, рядка, гъста.

Техниката на утайване дава опция да се създадат дебелите влакна по-леки и да се добави размер към редките. В допълнение, каскадните прически съвършено поправят несъвършенствата на лицето, отвличат вниманието от тях и крият обвързваните с възрастта промени.

10.

11.

12.

Помислете за вашия вид лице, статус и възраст, когато избирате каскада, има доста вариации в представянето, можете да изберете отличен модел за всеки вид. Каскадните прически са доста женствени и придават на външния тип добре поддържан външен вид

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР