Дали е възможно изобщо да има хора, които мразят музиката?

...
Дали е възможно изобщо да има хора, които мразят музиката?
Коментари Харесай

Ще се смеете, ще плачете и ще пеете с новия спектакъл „Мелофобия”

Дали е допустимо въобще да има хора, които ненавиждат музиката? Отговор на този въпрос ще сте в положение да дадете излизайки от представение на спектакъла „ Мелофобия ” , който самата авторка на музиката и текстовете и основен участник  определя като: „ доста музикален театър за хора, които ненавиждат музиката ”.

Неслучайно за премиерна дата на „ Мелофобия ”   ангажираните в плана избират деня на музиката 1  октомври. А в препълнения салон на  спектакъл " Сълза и смях " тогава публиката и се смя, и плака, и пя.
 Все повече британци считат, че Брекзит беше неточност 3 ноем 2022 | След референдума през 2016 настроенията към Брекзит стартират все по-масивно да се трансформират, изключително с оглед...
Все още можете да си вземете за идните дати на спектакъла са 10 ноември и 10 декември в спектакъл, а на   6 ноември ще бъде и премиерата за Пловдив в



„ Този театър се обрисува да се трансформира в един напълно нов вид мюзикъл, роден от импровизации и текстове, писани по действителни случаи на синдрома “загуба на музика ” в живота ”, споделя най-усмихнатата измежду актрисите у нас и основен „ мотор ” на „ Мелофобия ” - Милица Гладнишка.

„ Принципът на деяние е въз основата на създаване на няколко тематики, засягащи огромна група от хора които, по разнообразни аргументи, са изгубили тона и ритъма в живота си. Достигнали са степен на обезсърчение, нетърпимост или равнодушие към музиката, която ги заобикаля, че даже и на цялостна глухота, която заплашва самото им битие в този свят. ”

Четиримата обезверени и изгубени хора в „ Мелофобия ” са изиграни от Милица Гладнишка, Милена Маркова - Маца, Иван Велчев и Никеца . Те търсят  вълшебен музикален компас. Оказва се, че това е Миро Иванов , който ги  насочва  към живата музика скрита у самите тях.

Музиката и текстовете на „ Мелофобия ” са основани от Милица Гладнишка. Аранжиментите са на Мирослав Иванов и Иван Велчев . Сценографията е дело на Мариета Голомехова , която безусловно прекатурва измеренията на елементарната сцена.

За текстовете на разговорите и монолозите си партнират Милица Гладнишка, Цветелина Цветкова (авторката на " Лейди Гергана " и " Зелената жилетка " ) и Цвети Пеняшки . Костюмите са дело на Сърджан Кръстевски . Режисьор е  Цвети Пеняшки.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР