Дългопол. Коледен базар ще се проведе в община Дългопол, съобщиха

...
Дългопол. Коледен базар ще се проведе в община Дългопол, съобщиха
Коментари Харесай

Коледен базар ще се проведе в община Дългопол

Дългопол. Коледен базар ще се организира в община Дългопол, оповестиха от пресцентъра на Общинската администрация . Базарът ще бъде ситуиран на площада пред читалището и с изключение на маси и шатри ще осигурим електричество и осветяване. Откриването ще се състои на 23-ти декември от 10.00 часа и ще продължи през целия ден, със съпътстващи го мероприятия: фотоси с Дядо Коледа, коледна лотария за най-малките и концертна стратегия.

Всички локални производители, които желаят да се включат в Коледния базар, който е проведен от община Дългопол и НЧ „ Н. Йонков Вапцаров — 1896 “ би трябвало да заявят присъединяване до 15.12.2021г. на email: 2kmet [email protected] или на тел: 0882 899005 – Мариана Николаева зам. кмет ОХД.

Общинска администрация ще обезпечи маси и шатри, на които да разположите продукцията си.
Идеята, с която организираме базара е да разпространяваме локалното произвеждане и създадем празнично въодушевление на жителите и гостите на община Дългопол в навечерието на Коледа.
Надяваме се, че ще се присъедините към желанието ни, 10% сот приходите, които реализирате да бъдат дарени по сметка на Българската коледа!

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР