Дългопол. Изборният ден в общината ще протече при спазване на

...
Дългопол. Изборният ден в общината ще протече при спазване на
Коментари Харесай

Георги Георгиев, кмет на Дългопол: Изборният ден в общината ще протече при спазване на всички мерки и препоръки за недопускане на разпространението на вируса

Дългопол. Изборният ден в общината ще протече при съблюдаване на всички ограничения и рекомендации за недопускане на разпространяването на вируса. Това съобщи кметът на Община Дългопол Георги Георгиев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Той добави, че тази неделя следва пред всички българи, за следващ път да изразят волята си на гласоподаватели, като създадат избора, който ще води страната и общината ни към развиване и през идващите 4 години.

„ Много от Вас може би са обезпокоени и се опасяват поради изключителната обстановка на COVID-19, в която се намираме и имат известни съмнения дали изобщо да отидат до урните, с цел да упражнят правото си на глас?
Искам да Ви уверя, че изборният ден ще протече при съблюдаване на всички ограничения и рекомендации за недопускане на разпространяването на вируса.
Общинска администрация подхваща всички ограничения, с цел да обезпечи с защитни средства и дезинфектанти всички членове на комисии и изборни пространства, както и персонални защитни маски за всички гласоподаватели, които в този ден ще се насочат към секциите за гласоподаване.
За всички, които имат справедлива неспособност да отидат до урните заради здравословно положение или са сложени под карантина от COVID-19, общинска администрация е осигурила преносими секционни комисии и секция за сложени под карантина от COVID-19 “, уточни той.

„ Искам да ви уверя, като човек който неотдавна е преболедувал коронавирусната зараза, че единствено името на заболяването е ужасно. Спазвайте сентенцията: „ Човек самичък не си ли е доктор, нито един лекар не може да му помогне “. Наблюдавайте се и при първи признаци вземайте ограничения.
Когато човек се поучава с персоналния си доктор и взима подобаващите медикаменти в точния миг от хода на болестта, заболяването протича не по-тежко от елементарен грип, без съпътстващи затруднения.
Нека на 04.04.2021 поемем своята отговорност и гласуваме за тези, които извършват поетите задължения, за тези, които не престават да оказват помощ на хората в неравностойно състояние и на пенсионерите. За тези, които удвоиха приходите на работещите в образованието. За по-добро опазване на здравето и по-добри пътища “, сподели в умозаключение кметът на Дългопол Георги Георгиев.

Десислава ВАСИЛЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР