Дългоочакваният трансфер на Еден Азар от Челси в Реал Мадрид

...
Дългоочакваният трансфер на Еден Азар от Челси в Реал Мадрид
Коментари Харесай

Азар и "Челси" се разделиха с трогателни думи

Дългоочакваният трансфер на Еден Азар от " Челси " в " Реал " Мадрид е реалност! Испанският гранд публично разгласи, че белгийският голмайстор ще носи белия екип от идващия сезон.

Сделката постави завършек на 7-годишния престой на Азар на " Стамфорд Бридж ". Пред всичките сезони 28-годишният футболист играеше значима роля в триумфите на отбора. Той изигра 352 мача със синята фланелка и вкара 110 гола. С тях спомага за спечелването на две трофеи на Англия и два трофея в Лига Европа. Последния преди дни, когато " сините " победиха " Арсенал ".
Официално: Еден Азар е състезател на " Реал " Мадрид Договорът е за пет години
Очаквано на разлъка Азар беше прочувствен. С обява в обществените мрежи той благодари на почитателите, съотборниците и управлението на " Челси " за хубавите времена в Англия.

" Бях единствено на 21 години, когато се дойдох и тук пораснах и като състезател, и като мъж, дружно с всички вас, които ми помагахте и подкрепяхте в сложните времена. Когато се връщам обратно към специфичните моменти с " Челси ", а те са толкоз доста знам, че сме късметлии, че спечелихме доста повече, в сравнение с загубихме. " Челси " и изключително почитателите постоянно ще са специфични за мен и през идващия сезон ще проследявам всички резултати. Надявам се, че ще се надигнем един против различен в Шампионската лига и ще можем да се срещнем още веднъж. ", написа белгиецът.

" Благодаря още един път на всички в клуба за изключителните им старания във всеки един миг. На съотборниците ми, на притежателя и екипа му, че ми помогнаха да осъществя двете си фантазии – първо, да бъда състезател на " Челси " и второ, да заиграя един ден в " Реал " Мадрид. Желая на всеки един всичко най-хубаво, другари ", приключи Азар.



От " Челси " му дадоха отговор с поредност от видеа от представянето му през годините.

" За нас беше наслаждение! ", пишат от клуба.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР