Дългоочакваният хитов сериал Три сестри“ ще направи своята премиера в

...
Дългоочакваният хитов сериал Три сестри“ ще направи своята премиера в
Коментари Харесай

Завладяващият премиерен сериал „Три сестри“ в ефира на DIEMA FAMILY

Дългоочакваният хитов сериал „ Три сестри “ ще направи своята премиера в българския ефир по DIEMA FAMILY – домът на най-вълнуващите сантиментални истории. Завладяващата поредност започва на 6 ноември от 20:00 ч. със своята пленяваща история за силата на любовта и комплицираните връзки в фамилията на три смели млади дами. Създадена по бестселъра на фамозната авторка и актриса Иджлял Айдън , премиерата ще опише за невероятния живот на сестрите Тюркян, Дьонюш и Дерия и трудностите, които би трябвало да преодолеят, до момента в който откриват себе си.

Неочаквани секрети ще раздрусат живота им, а ужасът на заболяването ще докара до съживяване на предишното. Това ще задълбочи разликите сред трите, само че и ще ги сплоти още повече.
 Три сестри NOVA
Сюжетът на „ Три сестри “ обгръща настоящите и значими тематики за любовта, измяната, състраданието и предаността. Действието се развива измежду ухаещите на маслинови дървета калдъръмени улици на Айвалък, където има красива остаряла къща. В нея, напълно като в приказка, живеят три сестри дружно със своите родители. Тюркян, Дьонюш и Дерия порастват в съгласие, поддържат се взаимно и мечтаят за ярко бъдеще. Но любовта на фамилията и положителното образование, което получават през годините, не съумява да ги приготви задоволително за непредвидените изненади и обрати в живота им. Най-голямата сестра Тюркян ще срещне любовта в лицето на Сомер, само че скоро най фамилията ще надвиснат черни облаци. Градейки фантазии за благополучен фамилен живот със брачна половинка си, младата жена се озовава затворена и нещастна в на пръв взор баснословен палат. Какво ще се случи със сестрите, феновете могат да проследят всеки работен ден в премиерната поредност.
 Три сестри NOVA
Главните функции в турския шлагер са поверени на надарените актриси Йозгчю Кая, Алмила Ада и Мелиса Бербероулу. Режисьор на хитовата лента е Еда Тексьоз, а сценаристите са Бетюл Яасаан, Нилюфер Йозчелик и създателката на историята Иджлял Айдън. Зрителите ще я видят и в самия сериал, където се превъплъщава в облика на майката на девойките Несрин.

Не пропускайте да станете част от вдъхновяващата и вълнуваща история на премиерния сериал „ Три сестри “ - от 6 ноември всеки делник, от 20:00 ч. по DIEMA FAMILY.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР