Дългоочакваните мемоари на херцога на Съсекс вече са факт и

...
Дългоочакваните мемоари на херцога на Съсекс вече са факт и
Коментари Харесай

Всичко, което научихме от мемоарите на принц Хари за конфликтите му с Уилям и Кейт

Дългоочакваните записки на херцога на Съсекс към този момент са факт и са определеляни като бездънен размисъл върху скръбта, любовта и изцелението, разказвайки по какъв начин житейските прекарвания на Хари са го оформили в индивида, който е през днешния ден.

Мемоарната му книга " Spare " ( " Резервен " ) провокира лавина от мнения и полемики, чиито отзив ще отеква дълго.  Принцът изяснява заглавието по този начин: неотдавна научил, че татко му Чарлз споделил на майка му Даяна в деня на неговото раждане: " Чудесно! Вече ми даде правоприемник и запаса - работата ми е свършена ".

В книгата му принц Уилям се появява в голям брой истории. Събрахме всичко, което принц Хари показа в записките си за връзката си с бъдещия монарх и брачната половинка му.

Хари твърди, че Уилям го е нападнал по време на спор за Меган

Хари напомня за съответен спор с брат си през 2019 година, който се трансформира във физическо принуждение. Той твърди, че прееканието е почнало, когато Уилям нарекъл брачната половинка му Меган Маркъл " сложна ", " груба " и " дразнеща ", на което Хари дал отговор, че брат му просто " повтаря наративите от пресата " за жена му. Тогава Хари упреква брат си, че се държи като правоприемник, след което двамата си разменят обиди. Уилям в отбрана споделил, че просто се пробва да помогне на брат си.

„ Той се нахвърли върху мен. Всичко се случи толкоз бързо “, написа Хари. „ Той ме хвана за яката и ме събори на пода. Паднах върху купата на кучето, която се спука под гърба ми, частите се врязаха в мен. Лежах там за миг, зашеметен, след което станах на крайници и му споделих да се маха. ", продължава той.

Хари твърди, че Уилям и Кейт са го предиздвикали да носи нацисткия костюм

В книгата Хари твърди, че брат му Уилям и снаха му Кейт Мидълтън са го насърчили да носи нацистка униформа на празненството с маски през 2005 година Тогава Хари беше на 20 години и фотографията му с военна риза и лента с алена свастика, държащ пиво и цигара, влезе в международните заглавия. Хари твърди в записките си, че е обсъждал с брат си и брачната половинка му дали да се облече като нацист или като водач за празненството на тематика „ Местни и колониални “ и те го насърчили да избере тъкмо нацисткия костюм. „ Попитах Уили и Кейт какво мислят. Нацистка униформа, споделиха те “, написа още Хари.

Тогава Хари изрази надълбоко разкайване за обидното облекло, наричайки решението „ една от най-големите неточности в живота ми “ в документалните сериали за Хари и Меган неотдавна излъчени по Netflix.

Хари назовава Уилям собствен „ обичан брат “ и „ архемезис “

По време на скорошно изявление, водещият цитира " Spare " и моли Хари да обясни за какво назовава Уилям собствен „ обичан брат “ и „ архемезис “ в книгата.

„ Винаги е имало съревнование сред нас двамата, необичайно е “, отвърна Хари. „ Мисля, че това в действителност беше ловко изиграно от английската преса. Те изправиха уелсците – от които в този момент са Кейт и Уилям – против Съсекс, мен и жена ми. Винаги са ни настройвали един против различен. Те също настройваха Кейт и Меган една против друга. "

Хари се е чувствал по този начин, като че ли Уилям си е „ отпътувал вечно “, откакто се дами на Кейт Мидълтън

В фрагмент от записките си Хари си спомня, че е почувствал сватбата на Уилям и Кейт като „ още едно прощаване “

„ Братът, който придружих до Уестминстърското абатство сутринта изчезна – вечно “, написа Хари. „ Кой би могъл да го отхвърли? Той в никакъв случай към този момент нямаше да бъде Уили. Никога повече нямаше да яздим коне дружно. Кой ни раздели? Животът, ето кой. "

„ И си припомням по какъв начин Уили потегли с Кейт по пътеката и се качиха в каретата, която щеше да ги води до Бъкингамския замък и във безконечното партньорство, което си бяха дали обещание. Спомням си, че си помислих: Довиждане “, написа той.

Хари и Уилям молят татко си Чарлз да не се дами за Камила

В откъс от " Spare ", Хари написа, че той и Уилям не са били срещу татко им крал Чарлз да има сантиментална връзка със сегашната кралица Камила след гибелта на майка им принцеса Даяна, само че те не са не желали той да се дами за нея.

Хари написа още, че той и Уилям са имали персонални срещи с Камила в опит Чарлз публично да показа обичаната на синовете си. Хари написа, че в началото се е страхувал, че Камила - тогава известна като Камила Паркър Боулс - ще бъде " зла мащеха " .

„ Спомням си, че се чудех... дали ще бъде жестока с мен; дали ще бъде като всички зли мащехи в приказките “, написа той.

Срещите са минали добре, само че братята са били срещу концепцията татко им да се обвърже съществено с „ другата жена “. Дългогодишната връзка на Чарлз и Камила се припокриваше със браковете им с принцеса Даяна и Андрю Паркър Боулс, а Даяна загатва Камила в изявлението си за Панорама от 1995 година, когато споделя: „ Бяхме трима в този брак, тъй че беше малко пренаселено. "

Чарлз и Камила се женят през април 2005 година и тя получава титлата херцогиня на Корнуол след техния съюз. След гибелта на кралица Елизабет Чарлз става крал Чарлз III и дава купата кралица консорт на брачната половинка си.

Принц Хари споделя за спор сред брачната половинка му Меган Маркъл и снаха му Кейт Мидълтън

В " Spare " принц Хари разказва борба сред двете дами, откакто Меган загатна „ бебешкия мозък на Кейт поради нейните хормони “ по време на диалог преди сватбата на принц Хари и Меган през май 2018 година

„ Това провокира подобен голям скандал, тъй като на Меган беше казано, че не е задоволително близка със снаха си, с цел да разисква хормоните ѝ, и това не е методът, по който хората беседват между тях в кралското семейство “, написа Хари.

Съобщава се, че Меган на собствен ред е била афектирана от порицанието.

Вражда за шаферските рокли сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън

На страниците на книгата си Хари приказва за случилата се пред сватбата омраза сред Меган и Кейт. Таблоидите оповестиха през есента на 2018 година, че Меган Маркъл е разплакала Кейт преди сватбата, само че Меган сподели пред Опра, че това не е правилно и в действителност е било противоположното. Тя отхвърли да навлезе допълнително детайлности, като показа: „ Не мисля, че е почтено по отношение на нея да встъпвам в детайлности, тъй като тя се извини. И аз ѝ простих. "

Хари няма същата въздържаност като брачната половинка си. По-скоро той се впуска напълно в детайлностите от враждата на Меган и Кейт - даже споделя текстовите известия, разменени сред кралските дами.
„ Роклята на Шарлот е прекомерно огромна, прекомерно дълга, прекомерно необятна. Тя плака, когато я пробваше вкъщи “, твърди се, че Кейт е написала на Меган.

Меган дал отговор: „ Точно, аз споделих, че шивачът стои тук от осем сутринта. Можеш ли да доведеш Шарлот, с цел да преправят роклята, както направиха всички останали майки? “

На което Кейт дала отговор: „ Не, всички рокли би трябвало да бъдат преправени “. Тази кореспонденция предиздвикала Меган да се почувства зле и да се разридае. На идната заран Кейт се появява с цветя и картичка, в която се извинява за случилото се.

„ Просто неразбирателство, споделих си “, написа Хари.

В своята мемоарна книга " Spare " принц Хари споделя още и за това как е употребявал опиати в ранната си младост, по какъв начин е изгубил девствеността си, споделя и за студеното отношение на фамилията си към Меган и целенасоченото приключване на информация от Двореца в пресата. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР