Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари кола на

...
Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари кола на
Коментари Харесай

В аварийната лента: Военен камион удари кола на АМ „Тракия”

Военен камион, движещ се в спешната лента, удари кола на „ Тракия ”, заяви.

По знамение случаят се размина без жертви.

(Във видеото може да научите повече за: Верижна злополука с Асен Василев на „ Тракия ”)

Няколко души тръгнали на екскурзия с бусче. Малко след тунел „ Траянови врата ” служители на реда ги стопират за инспекция . Докато чакат в спешната лента, откъм гърба ги удря боен камион. Шофьорът  обяснил, че спирачките му отказали. Пътниците в бусчето са с натъртвания.

„ Ставаш рано, тръгваш за едно свято място, стопира ни патрул на КАТ за рутинна инспекция. Спираме в спешната лента... иииии жесток удар, паникьосани хора пищят! Не стигаш до това свято място, тъй като по автомагистралата се движи някаква допотопна техника на военните, на която са отказали спирачките (поне това е версията на военният). Та въпросът ми е кой разрешава сходни транспортни средства да се движат по автомагистралите? Това ли е военната техниката, с която разполага страната ни? Ако в действителност е това - жална ни майка! Благодаря на Господ, че сме живи и здрави! ” , написа след злополуката една от пътничките в буса във Фейсбук.

Министерство на вътрешните работи удостовери за случая, който по знамение се е разминал единствено с материални вреди.

На въпрос на NOVA за какво е бил спрян бусът на автомагистралата, оттова дадоха отговор, че се е движил без светлини. Съставен е акт на водача на военния камион, който се е движил в спешната лента и е блъснал буса.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР