Дългогодишна британска двойка в седемдесетте си години най-накрая сключва брак

...
Дългогодишна британска двойка в седемдесетте си години най-накрая сключва брак
Коментари Харесай

Истинската любов надделява: Двойка се венча след 43 години съвместен живот

Дългогодишна английска двойка в седемдесетте си години най-сетне подписва брак посредством неофициална гала, състояла се в Деня на влюбените. 

През декември 2018 година 72-годишната Полин Йънг, която 42 пъти е отказвала оферти за брак от дългогодишния си сътрудник 74-годишния Колин Джоунс, най-сетне взема решение да вземе нещата в свои ръце - и този път сама задава въпроса. И по какъв начин реагира Колин Джоунс?

Couple finally weds after woman rejected proposal for 43 years
— New York Post (@nypost)
" Когато Полин ме попита, едвам не паднах от леглото ", споделя той пред Yahoo Lifestyle.

Двойката се среща за първи път през 1976 година по време на празненство за децата им. И двамата са били женени по това време.

Полин и Колин прекарват по-голяма част от живота си като бизнес сътрудници. В продължение на 30 години те ръководят бизнес за произвеждане на шкафове (който назовават Young Jones) в Уелс, а по-късно, преди 14 години, двойката се реалокира в Малта, с цел да ръководи бизнес за нощувки и закуски.

След това преди 3 години, заради затруднения от кортикобазална недъгавост, Йънг взема решение да се реалокира в старешки дом в Телфорд, Англия. Според Mayo Clinic страдащите от това рядко неврологично заболяване могат да проявят вдървеност и по-бавни придвижвания, както и когнитивни, речеви и езикови проблеми.

Въпреки сложната обстановка, Джоунс продължава да се оправя - той отхвърля да разреши здравословното положение на Йънг да повлияе на връзката им и продължава да ръководи бизнеса им, като посещава партньорката си в старческия дом на всеки две седмици. По време на едно от тези визити (по-точно през декември 2018 г.) Йънг го изненадала с предложение за брак.

Така на 14 февруари 2019 година влюбените най-сетне се вземат решение и се женят на гала в методистката черква " Сейнт Джордж " в Телфорд (макар че церемонията не се смята за правно обвързваща, въпреки всичко се счита, че извършва същата цел).

" Хората споделят, че са дружно от години, само че в действителност имат може би един час преди работа и по-късно се виждат вечер - ние постоянно сме били дружно ", споделя Джоунс пред Yahoo.

" Бях изгубила всякаква вяра, че ще се оженим. Мислех, че това в никакъв случай няма да се случи " , споделя Джоунс. " Службата беше гала за благословия, само че що се отнася до нас, това е брак, това е демонстрация на обич ".

За събитието даже инвалидната количка на Йънг била украсена с цветя. Службата по-късно била последвана от празничен банкет, който старческият дом провежда като брачен подарък за двойката.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР