Дълго време адресът на ул. Оборище“ 61 събираше най-цветните хора,

...
Дълго време адресът на ул. Оборище“ 61 събираше най-цветните хора,
Коментари Харесай

Flip Flop със стар адрес, но с нова концепция

Дълго време адресът на ул. „ Оборище “ 61 събираше най-цветните хора, които минаваха през за обичана напитка, изключително след работа, както и за среща с другари, от време на време и инцидентна. Мястото през днешния ден събира същите готини хора, само че е с изцяло освежен интериор (дори има втори етаж) и с малко по-различна и нова идея, тъй като към този момент предлага и меню за ядене.

И то много вкусно! Убедих се сама откакто хапнах от бърканите яйца със сирене и кашкавал, които се сервират с бриош питка и салата, която – държа да подчертая – беше прелестно овкусена (нещо, което на доста места пропущат като детайл). След това се срещнах и с основния провинен за храната, а точно Йоана. Или „ онази лудата с яйцата “, както споделя тя, тъй като съвсем всички ястия тук са с яйца (има разнообразни разновидности на бъркани яйца, омлет, авокадо тост и бенедикт, а аз с неспокойствие идващия път ще опитам пържените фийлики от бананов хляб).



Тя е сърцето на кухнята във Flip Flop и ни издава, че напълно скоро ще оферират и закуска – пирожки, баница и несъмнено – яйца. И макар че й се желае да избягат от прекомерно известната в последно време идея за брънч, няма по какъв начин да го създадат изцяло, тъй като уикендите това място със сигурност бихме посетили и за обичаните си закуско-обеди с девойките.

„ Но е значимо хората да продължат да го назовават бар “, споделя Йоана, която дружно със Стас и Кирил се грижат да поддържат чара и духа на добре познатия Flip Flop . “Хората се трансформират, местата се трансформират. Заведенията се трансформират. Вече не е оригиналност да има бар с храна ”, прецизира момичето в компанията, а Стас добавя, че вечер има задоволително огромен избор от коктейли и питиета, както и диджей за още по-добро въодушевление.



И в случай че преди шумът е бил проблем за близките жилищни здания, то в този момент са се постарали да имат по-добро музикално озвучаване, с цел да може и посетителите да са удовлетворени, и съседите също.

А какво би ми сервирал Стас ли? Бира, доста ясно, тъй като, както вмъква Йоана: „ сърцето му тупти в бирата “. Но оферират и хубава селекция от виновност единствено от български мазета, и коктейли, доста коктейли, които нямам самообладание да сръбвам на открито напълно скоро (още повече че Flip Flop е единствено на ръка разстояние от офиса ни).

 
И още 7 места за ядене на обичаната ни улица " Оборище "

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР