Дълбоко пазени тайни излизат наяве, а страхът от похитителите взема

...
Дълбоко пазени тайни излизат наяве, а страхът от похитителите взема
Коментари Харесай

Опасни тайни и нов план за бягство в уеб сериала „Пъзел: Похитени“

Дълбоко защитавани секрети излизат нескрито, а страхът от похитителите взема превес в. Феновете ще станат очевидци на нов проект за бягство, опит за отваряне на сейфа и любовно изменничество. Не пропускайте да гледате новия епизод на спиращия дъха трилър първо във.
 Пъзел Похитени NOVA
Напрежението измежду приятелите доближава връхната си точка. Попаднали в капан, четиримата се пробват да измислят нов проект за бягство. След като наемникът Боби разкрива надълбоко защитавана загадка на Ира, актрисата изпада в суматоха. Вал дава нова концепция по какъв начин да избягат, само че рискът е огромен.

Междувременно Зак и Боби вършат нов опит да отворят сейфа и да довършат задачата си. Младият наемник открива нужните за задачата принадлежности, а неговият наставник поема нещата в свои ръце. Ще съумеят ли нарушителите да осъществят проекта си, гледайте в.
 Пъзел Похитени NOVA-->
Вал убеждава Тони и Ира , че единственият късмет да се спасят е да стигне до долния етаж по перваза, само че Ади е обезпокоена. Приятелката на Тони демонстрира голяма угриженост за живота на Вал, а това не остава неусетно от гаджето й. Важно разкритите и приятелско изменничество ще оставят програмиста без думи.
 Пъзел Похитени NOVA
Нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън подиуми ще бъдат онлайн във всяка сряда в 16:00 ч.

Повече информация можете да намерите във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР