Дъждовното време изисква специални мерки, но не е задължително да

...
Дъждовното време изисква специални мерки, но не е задължително да
Коментари Харесай

7 идеи, с които да преминете стилно през тази дъждовна седмица

Дъждовното време изисква специфични ограничения, само че не е наложително да се покрием с дъждобран и да обуем гумени ботуши, макар че те също могат да наподобяват стилно. Прозрачните и винилови шлифери не престават да бъдат част от трендовете, тъй че в този момент е моментът да влязат в приложимост, в случай че имаме някой на разположение. Можем да ги облечем върху обичания си или върху грациозен костюм. По този метод ще си спестим носенето на чадър, в случай че още веднъж сме го не запомнили в другата си дамска чанта.
               

Удобните парки, даже и в oversize размери, също са подобаващи за неприятното време напролет, само че с цел да се откроим в дъжда, избираме модели в по-наситени цветове. Ризите вид „ яке “ също влизат в приложимост, тъй като са съвършени за преходния интервал, изключително в случай че не ни се носи кожено яке. Но пък и то ни избавя в дните, когато не е прекомерно студено, а не ни се облича палто. Елегантните типичен боти пък могат да заместят обувките и кецовете, а обичаните ботуши можем да носим с пролетни.
               

Няма да забравим и за аксесоарите, тъй като шапките (барета, федора или bucket hat) защищават прическата ни или прикриват неналичието на такава. Големите топли шалове пък са подобаващи за по-леките връхни облекла. А в случай че имате потребност от нови облекла и аксесоари, на постоянно могат да се открият страхотни хрумвания.
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР