даде традиционната си пресконференция преди неделното домакинство на “червените дяволи”

...
даде традиционната си пресконференция преди неделното домакинство на “червените дяволи”
Коментари Харесай

Ман Юнайтед с много сериозни проблеми със състава преди мача с Уест Хам

даде обичайна си конференция преди неделното домакинство на “червените дяволи” на в мач от 28-ия кръг на Премиър лийг. Норвежецът засипа с похвали представянето на “чуковете” през този сезон и съобщи, че е неговият сътрудник е приключил превъзходна работа отпред на лондончани. е втори в класирането с 54 точки от 28 мача, на 14 от лидера (29 мача), а Уест Хам са пети 48, само че и с мач по-малко от “червените дяволи”.

“Те са брилянтни. Скоро играхме против тях за Купата и стигнахме до продължения в сложен мач. Дейвид Мойс има играчи, които могат да бележат, имат креативност, само че и се пазят добре, а също по този начин са рискови при статични положения. Дейвид свърши страхотна работа, само че ние сме наясно на какво е кадърен, тъй че сме щастливи за него. Знаем, че това е огромен мач, Ман Сити са може би прекомерно напред към този момент, тъй че ние би трябвало да се утвърдим на второ или трето място,” съобщи норвежецът.

Мениджърът на “червените дяволи” разяснява и прекосяването на при “чуковете” през януари. Играчът впечатлява откогато е при лондончани и към този момент заби четири гола в шест мача. Той не бе стартирал за манчестърци повече от година в Премиър лийг.

“Трансферът в действителност проработи за всички - за Джеси, за Дейвид и за нас като клуб, несъмнено. Знаем, че най-хубавата му позиция е като номер 10, а там имахме. За мен бе елементарно да го пусна там, с цел да се потвърди и да получи игрово време. Той в действителност още веднъж заблестя и се завърна към себе си”, сподели наставникът на отбора от “”.

След това той удостовери, че Давид Де хеа към този момент се е завърнал в Манчестър и е в карантина, тъй че не е ясно тъкмо по кое време ще е на линия за мачовете на тима. Освен това Солскяер съобщи, че, Дони ван де Беек и не престават да лекуват контузии и няма да са разполагаем за неделя. Още през вчерашния ден стана ясно, че най-рано за реванша с вероятно ще може да се разчита и на контузените нападатели -, и.

“Давид се завърна в Манчестър, в карантина е и не е ясно дали ще е на линия за неделя, тъй като не знам тъкмо в кой ден се прибра - понеделник или вторник. Не мисля, че някой всред Погба, Ван де Беек или Мата ще е на линия. Надяваме се да можем да разчитаме на някой от тях преди паузата за националните тим, само че не съм сигурен,” съобщи разяснява сложната обстановка с отсъстващи футболисти Солскяер.
Премиър лийг 28 кръг, неделя 14 март  Манчестър Юнайтед 21:15предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР