Добър въпрос. Някой очевидно е следил политическия дебат, защото лидерите

...
Добър въпрос. Някой очевидно е следил политическия дебат, защото лидерите
Коментари Харесай

Попитайте Shrimsley: Имам ли нужда от Great British ребрандиране? 

Добър въпрос. Някой явно е следил политическия спор, тъй като водачите наподобяват все по-привлечени от този родолюбив подем. Така че, в случай че нещо в живота ви се коства малко безизразно, малко неудовлетворително, ребрандирането на Great British в действителност наподобява решението du jour, в случай че употребявам фраза на Great British French.

Преди да продължа, уповавам се, че се наслаждавате на това изречение, тъй като то не е просто изречение. Това е велико английско изречение. И в действителност, това е единствено тук, тъй като е част от моя ангажимент към Великия английски параграф. Големият английски абзац е граматична конструкция, която сътворих освен с цел да показвам големия си национализъм, само че и с цел да покажа убеждението си, че всяко писане може да бъде отстранено, в случай че просто го преименуваме.

И това не е единствено писането. О, не. Също по този начин стартираме Great British Punctuation!, която ще погълне нашите предходни несполучливи обекти: Great British Comma, Great British Point Stop и Great British точка и з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР