Да започнем с едно бързо описание на най-главните отличителни и

...
Да започнем с едно бързо описание на най-главните отличителни и
Коментари Харесай

Какво са индиго децата и как да ги разпознаем?

Да стартираме с едно бързо изложение на най-главните отличителни и присъщи черти на Детето Индиго. Съставени са от американския лекар по логика на психиката Doreen Virtue (Дорийн Върчу).

Проверете сами дали ще се познаете като дете индиго:

1. Решителен и неотстъпчив.

2. Роден след 1978 год. (именно през тази година са почнали да се раждат първите деца не със златиста, а със синьо-виолетова аура).

3. Проявява се като креативна натура, има податливост към музиката и поезията

4. Склонен е към нездравословни привички.

5. „ Древна душа “, усеща се по този начин, сякаш не е на 13, а към този момент на 43.

6. Интуитивен, кадърен е да взема верни решения като се основава напълно на интуицията си.

7. Независим и горделив, дори в унизителни обстановки.

8. В случай че се натъкне на непреодолима стена от безразличие и неистини, е кадърен на гняв и свирепост.

9. Имат податливост към бодърствуване, разтревожен сън, нощни кошмари, постоянно заспива мъчно или се опасява да заспи.

10. Гори от предпочитание да помогне на целия свят в някакво велико начинание.

11. Отличава се с висока самокритика.
 Weheartit
12. В пубертета не са редки интервалите на меланхолия, случвало се е да мисли за самоубийство.

13. Търси същинска, зерава и откровена дружба, има остра потребност от безусловната обич на околните хора, изисква да му се обръща огромно внимание.

14. Често изпитва обвързаност към растенията или животните. Някои Индиго дотолкоз са влюбени в природата, че схващат езика на птиците и растенията, страдат и претърпяват дружно с тях.

15. Детето изрично отхвърля да прави някои неща: да вземем за пример да стои на опашка. Всички Индиго изобщо не могат да търпят да ги принуждават да правят нещо на правилото „ аз по този начин ти споделям “ или „ по този начин би трябвало “, или „ всички по този начин вършат “.
 Weheartit
16. Въобще не му работят предходните способи на възпитанието. Той въобще не реагира на строгите „ възпитателни ограничения “, да вземем за пример наказване, закани или оскърбление.

17. Детето прави усещане на необщително, в случай че не се намира в компания на себеподобни.
 Weheartit
Най-разпространените качества на децата Индиго:

1. Идват на този свят с чувството за своята царственост (а и постоянно се държат по сходен начин).

2. Те усещат, че „ са заслужили да бъдат тук “, и са много удивени от обстоятелството, че другите не постоянно споделят това мнение.

3. Те не се съмняват в своята значителност. Често оповестяват на родителите си „ кои са те “.

Какво е осъзнато сънуване и вероятен ли е в действителност цялостен надзор над сънищата ни?

4. При тях няма безспорни престижи, не смятат за нужно да изясняват своите действия и признават свободата на избора.
 Weheartit
5. Те се объркват когато се сблъскват с консервативни системи, където, вместо да се демонстрира креативната мисъл, строго се съблюдават традициите.

6. В учебно заведение или у дома, те постоянно виждат по-рационален метод да създадат нещо, обаче близките възприемат това като „ нарушаване на разпоредбите “ или за отвращение да се приспособят към съществуващата система.
 Thinkstock
7. Изглеждат некомуникативни, в случай че не са в компанията на себеподобни. Ако към тях няма никой с сходен нрав, те се затварят в себе си и имат възприятието, че на този свят никой не ги схваща.

Децата Индиго са ни пратени, с цел да научим промисъла на Бог

Тест и видео за разпознаването на деца индиго. Кои са най-известните индигови деца в България? Как да ги отличим от кристалните деца? Възпитание, предопределение и способности

Съществуват доста версии за това како съставляват по този начин наречените деца Индиго, по какъв начин са се появили и по какъв начин следва да ги възпитаваме. Първо е добре да се посочи какво тъкмо значи този термин и за какво са наричани Индиго.

Терминът „ деца Индиго” е основан от хора, учещи паранормалните качества – при проучването на аурата на „ особени” деца, те забелязали, че при тях тя е със наследник цвят – по този начин нареченият цвят Индиго.

Човекът, който изпада в кома и пътува във времето - какво ще се случи след 1000 години
 Thinkstock
Никой не е съумял до момента да изясни този феномен, само че името деца Индиго остана.

Децата Индиго – това не са просто деца с извънредно оцветена аура (впрочем какво е това нещо, наречено аура, към момента също не е обяснено), това преди всичко са необикновени деца, които на първо място се разграничават от общата визия за това какво са децата.

Възможно е Адът в действителност да се намира на Земята. Къде е това място?

Още от ранна възраст, те разсъждават за международните каузи, демонстрират неповторими феноменални гении, отличават се от останалите с необикновеното си държание, обладават неповторими лидерски качества, държанието им отхвърля всички шаблони, които знаем по отношение на възпитанието.
 Thinkstock
Един от най-известните образци за дете Индиго е момче на 5 години, което на тази възраст е усвоило безусловно всички творби, които могат да се изсвирят на цигулка и към този момент свири в оркестър с възрастни музиканти като солист.

Чували ли сте за мистерията към Царичина? Ето какво разкрива баба Ванга за този феномен

Могат да бъдат написани голям брой трактати по тематиката какво тъкмо съставляват децата Индиго, в какво се заключава особеността на тяхното държание, да се приведат образци от действителния живот и да се предложат разновидности за тяхното образование. Но в случай че не вникнем по-дълбоко във въпроса какво съставляват тези деца Индиго и какво е предназначението им на Земята, ще останат повече въпроси, в сравнение с отговори. А родителите на тези деца въпреки всичко се интересуват повече от отговорите…
 Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР