Тайсън Фюри каза през 2009 г., че е сигурен“, че

...
Тайсън Фюри каза през 2009 г., че е сигурен“, че
Коментари Харесай

Прогнозата на Тайсън Фюри за 2009 г. се появява отново и се оказа зашеметяващо точна

Тайсън Фюри сподели през 2009 година, че е „ сигурен “, че е кадърен да стане международен първенец в тежка категория – и има късмет да стане неоспорим първенец с победа против Oleksandr Usyk в събота.

Fury и Usyk са подготвени да се бият в Саудитска Арабия през уикенда, като спечелилият ще бъде коронясан за първия неоспорим международен първенец в тежка категория след Lennox Lewis. Битката беше отсрочена, като последното отсрочване пристигна, откакто Фюри получи порезна рана над окото, само че новата дата беше в дневника от известно време.

Британският боксьор може да се похвали с 34 победи и една извлече тъждество от 35-те си дуела в професионална кариера, като дуелът му против Усик е горещо предстоящ. Украинската звезда Усик е с 21-0 в личната си кариера, като 14 от тези победи - в това число срещата с Даниел Дюбоа през 2023 година - идват с нокаут.

Фюри се поддържа против редица топ съперници, побеждавайки този на Усик сънародника си Владимир Кличко през 2015 година и неотдавна завоюва победа с разграничено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР