Да тренираме навън в слънчевите дни е приятно и забавно.

...
Да тренираме навън в слънчевите дни е приятно и забавно.
Коментари Харесай

Забавните летни спортове

Да упражняваме на открито в слънчевите дни е прелестно и занимателно. Топлите летни вечери са отлично време, което да употребявате, с цел да влезете във форма и да се заредите с освежаваща доза смях и приятни страсти.

Само си помислете за всички разновидности на спорт навън. Ето и нашата селекция, която ще ви помогне в избора.

Разходка в парка

Освежаващата, потребна за здравето и приятна в подобаващата компания разходка е превъзходен метод да се отървете от някои и различен кг и да се погрижете за сърцето. Вече ви споделихме и какъв брой ефикасно е ходенето за прощаване с упорития целулит.

Лятото е идеалното време, а прохладните вечери просто ни предизвикат да превземем парковете и градинките. Разходката ви дава опция да отделите време и за сладки приказки с другарка, да вземем за пример. Или с обичания човек. Да не загатваме и удоволствието от летните залези измежду природата.

Разходки в квартала

За тези, които нямат наоколо парк, само че им се желае да походят, за какво да не пообиколят сенчестите улици на квартала. Подобна разходка може да си извършите след работа, без да се притеснявате за състезателен екип, значимото е да се движите.

Изкачвайте хълмове

Ако задачата ви е да се стегнете съществено, прибавете към разходката и бързо вървене или нанагорнище на хълмисти местности. Само 20-30 минути нанагорнище на хълмчета ще усъвършенства издръжливостта ви и ще ви направи по-силни.

В планината

Ако имате опция и предпочитание, може да се отдадете на катерене в планината. Отлично кардио упражнение измежду достоверна природа.

Бягане

Ако към този момент имате нужната спортна форма, идеалният вид да поддържате постигнатото във фитнеса е като излезете на открито за енергизиращ крос.

Скачане на въже

Освен с доста вървене, от целулита ще се отървете и със скачане на въже. Скачането ще стегне и тонизира цялото тяло и ще повлияе чудесно зоните с портокалова кожа. А въжетата са евтина инвестиция.

Карайте колело

Забравете велоергометъра. Време е да извадите колелото и да въртите педалите в парка. Внимавайте обаче да не претоварите колената си.

Тенис

Партньор и екипировка ще ви трябват, в случай че желаете да се впуснете в играта на тенис. Единственият проблем е, че тенис игрищата нормално не са ви на една ръка разстояние. За сметка на това обаче, в случай че имате парк наоколо, с задоволително място, може да импровизирате и да поиграете като фенове.

Федербал

Като заговорихме за игри по двойки и четворки, в персоналната ми ранглиста преди всичко подреждам федербала. Ако се уговорите с подобаващия сътрудник и паркът (а за какво не и пред блока) ви е на една ръка разстояние, федербалът сигурно ще ви накара да се поизпотите, а и обезпечено ще се забавлявате доста.

Ролери

Вадете ролерите и не си мислете, че са единствено за дребни деца. Карането на ролери е превъзходен метод да се раздвижите и да за позабавлявате.

Баскетбол, волейбол или бейзбол

Лятото дава опция към блоковете и в парковете да се заформят спонтанни тимове и игри, изпълнени с доста смях. Да се включите в играта на волейбол, баскетбол, а в случай че има задоволително място даже и бейзбол, е страхотна подготовка, която ще ви зареди с позитивни страсти и може да ви помогне да създадете нови другарства.

Плуване

Ако живеете в крайморските градове, то това за вас е идеалният спорт. А за тези, които са надалеч от морето, откритите басейни са комфортен сурогат. Вечер, след работа, слънцето няма същата мощ и ще ви е прелестно, разхлаждащо, а и няма заплаха да изгорите, до момента в който си почивате на шезлонга, откакто сте преплували басейна няколко пъти. А тези от вас, на които морето им е “под носа ”, може да внесат многообразие като се запишат на курсове по сърф, уиндсърф, водни ски, гмуркане.

Как да извлечете максимума от бягащата пътечка
H&M в колаборация с Isabel Marant
8 стъпки за съвършен педикюр
Кои са преференциалните плажни дестинации

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР