Да, такива изказвания категорично не са приемливи и не са

...
Да, такива изказвания категорично не са приемливи и не са
Коментари Харесай

Никола Минчев за Рашидов: Именно с това се борим с промените, които приемаме днес

„ Да, такива изявления изрично не са допустими и не са възможни. Напротив, точно с това се борим с измененията, които одобряваме през днешния ден “.

Така зам.-председателят на Народното събрание от Политическа партия Никола Минчев разяснява думите на Вежди Рашидов.

„ Не сме водили никакъв диалог. Направо си тръгнахме “, изясни Минчев. Той не отговори на въпрос дали е редно Рашидов да подаде оставка като народен представител, каквито претенции се чуха по-рано денем от жители и организации, които заплашиха, че в противоположен случай ще провеждат митинги.

„ Има и в този момент закони. К‘во чешеме езици? Всички ку*ви се разсъниха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го напрайха на маймуна “, сподели Рашидов на зам.-шефката на Народно събрание Росица Кирова. Думите му пристигнаха таман след оповестяване на отмора за депутатите. Тогава той се приближи до нея и стартира да разяснява дебата за измененията в Закона за отбрана от домашното принуждение, само че микрофонът ѝ не беше изключен и думите му отекнаха в залата.

До нея бе и самият Минчев, само че не се чу той да разяснява. По-късно денем от партията изпратиха опрощение от името на депутата и някогашен ръководител на Народното събрание. Шефката на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласи, че партията се разграничава от изявлението.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР