Да спите в едно легло с партньора си, когато заживеете

...
Да спите в едно легло с партньора си, когато заживеете
Коментари Харесай

Изпитани техники, които да опитате, ако партньорът ви пречи да спите

Да спите в едно легло с колегата си, когато заживеете дружно, е едно от най-естествените неща, които се случват. И до момента в който някои двойки нямат самообладание да легнат прегърнати вечер, за други това е малко по-сериозно тестване, колкото и да обичат колегата си.

Сред най-често срещаните проблеми е хъркането, изключително в случай че другият не може да спи надълбоко. Някои хора се въртят доста в съня си и навлизат в половината на колегата си, избутвайки го до ъгъла на леглото. Други пък имат потребност от пространство, с цел да се усещат удобно и не обичат някой да им диша от въздуха, по този начин да се каже.

Много от сътрудниците имат друг работен график и изключително в случай че единият най-малко работи на смени, постоянно се будят взаимно, прибирайки се или излизайки на открито.

Такива неща могат да причинят съществени разстройства в качествената отмора и в последна сметка могат да ви накарат да се ядосате на колегата си, че ви пречи да получите нужния сън, въпреки да знаете, че той не е отговорен.

Ако казаното дотук разказва и вас, знайте, че не сте сами. Този тип конфликт в стиловете на сън е извънредно постоянно срещан. Така че може да бъде елементарно да се почувствате като изцяло безпомощни в потребността от свободно място през нощта или да имате проблеми със шерването на легло, след което да се разсъните с блестящо червени от недоспиване очи на сутринта.

Докато някои хора в действителност нямат проблем да отидат да спят в другата стая, при други е вкоренено, че това е част от и положителните връзки зависят и от това двамата да са в едно и също легло дружно през нощта. Ето някои препоръки какво да извършите, в случай че не можете да спите добре в едно легло с колегата си.

Избягвайте да обвинявате другия човек.

Независимо дали занапред ще повдигнете проблемите със съня пред колегата си или ще го извършите още веднъж, избягвайте да казвате „ ти “, тъй като това може да се окаже сериозно или обвиняващо, даже в случай че това не е вашето желание. Бъдете деликатни и говорете в множествено число. Помислете по какъв начин да методите към диалога, като заявите какви са вашите потребности, без да обвинявате другия човек. Вероятно по този метод той ще схване думите ви по-добре и няма да почувства атакуван. Причината, заради която той нарушава съня ви, доста постоянно може да е отвън неговия надзор, Ако той към този момент се усещат зле от това, не забравяйте да методите към него с емпатия.

Бъдете състрадателни.

Трябва да има някакъв тип схващане, каквато и да е повода единият човек да държи другия безсънен. Покажете, че сте загрижени. Важно е да признаете, че това не е нещо, което някой прави преднамерено. Дръжте казуса в основата и не го превръщайте в персонална борба.

Намерете повода за казуса и покажете поддръжката си в решаването му.

Както към този момент казахме, хъркането е измежду най-големите тествания за двойките. Понякога обаче то е обвързвано със, по тази причина може да би трябвало да потърсите помощ. Предлагайки на половинката си това, ще му покажете, че хъркането му не просто ви нервира, а то ви кара да изпитвате същинска угриженост за здравето му. Разбира се, казусът може да не е от това естество, а да е обвързван с вашето всекидневие и навиците на всеки.

Бъдете ексцентрични с вашите решения.

Може би сте чували за „ разводи в съня “ или концепцията да спите настрана от сантименталния си сътрудник. В най-екстремната си форма тя може да се простира и до спане в изцяло обособени стаи. Това може безусловно да помогне при проблемите със съня, само че действителността е, че не всеки има опция да спи в друга спалня (или иска). В подобен случай може да употребявате някои помощни средства като тапи за уши, маски или други. Може също да се наложи да деянията креативност и да опитате някои други евентуални решения. Например, може би можете да подреждате времето за лягане, тъй че този, който хърка, да заспива втори. В взаимозависимост от това, което ви държи будно, може да спите в една и съща стая, само че имате свои лични обособени кревати. Може би просто притежаването на личен комплект чаршафи и одеяло взема решение казуса, в случай че продължавате да се събуждате, до момента в който вашият сътрудник несъзнателно ви отвива всяка вечер.

Вашата поддръжка може да е по-важна, в сравнение с допускате. Знаейки, че сътрудникът им е до тях и желае да работи дружно за решение на казуса, може да му помогне за унищожаване на това терзание и разрешаване на казуса.

Ако въпреки всичко се озовете в обособени стаи, отделете време за фамилиарност преди лягане.

Дори и да сте пробвали всичко, за което се сетите, има вид към момента просто да не можете да спите добре с колегата си. Ако по-голямата част от физическите ви връзки се случват в леглото – без значение дали става въпрос за гушкане или по-интимен контакт, тогава ще би трябвало да сте сигурни, че към момента прекарвате това време дружно.

Ако решите да спите настрана, тогава би трябвало да отделите време за непосредственост и още по-умишлено да отделите време за фамилиарност. Може би това значи, че в избрани дни спите в едно легло дружно или лежите в леглото и имате време дружно за физическа непосредственост и диалози, като разделяте тъкмо когато сте подготвени да заспите.

Може да бъде в действителност мъчно да се прекъсне връзката сред съня и интимността, само че  липсата на сън също може съществено да обтегне една връзка. Ако се ангажирате да работите дружно, с цел да намерите решение, което дава отговор на потребностите на двете страни, връзката ви ще бъде по-силна.

Също по този начин, бъдете отворени за предоговаряне на решения. Ако опитате нещо и не работи, добре е да се върнете към проекта и да опитате нещо друго. Както всичко останало в една връзка, с отворената връзка, взаимни отстъпки и почтеност се стига доста надалеч.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР