Да сме стилни, красиви и да ни е комфортно, и

...
Да сме стилни, красиви и да ни е комфортно, и
Коментари Харесай

Находка на деня: 3 тоалета за Свети Валентин от Plámenna Fashion Boutique

Да сме стилни, красиви и да ни е удобно, и то всеки ден, от време на време си е задача с нараснала компликация. Точно по тази причина стартираме една страхотна поредност с Plámenna Fashion Boutique , които са ни подготвили с доста обич елегантни и по едно и също време комфортни комбинации от разнообразни модели – с тях ще имаме готово решение, без да се чудим рано сутринта какво да облечем през днешния ден.

И защото тази седмица ни е сантиментално (и даже не е нужно да сме обвързани за целта), тъй като следва Свети Валентин, избрахме да ви показа три цветни и доста кокетни оферти, които да облечете на празника, а за какво не и преди или след него. Все отново любовта можем да я честваме всеки ден, нали? Както ще видите, в тях доминира аленият цвят с цялата си пристрастеност и привлекателност, които носи със себе си.

Първият сет показва комбиниране на oversize тишърт на сърца с бохо пола и колан , който акцентира талията. Изключително женствено и уместно за девойките, които обичат по-свободните кройки. Освен това ще получите и 10% отстъпка от целия сет.


 
Доста по-огнено и смело е второто предложение от Plámenna Fashion Boutique , което е от тишърт на цветя в комбиниране с лачен червен шлифер, с който сигурно ще приковете вниманието на всички, а от марката ви дават и 15% отстъпка.


 
Изключително момичешко и свежо е третото предложение , в което още веднъж имаме тишърт, само че този път с целувки и в композиция със страхотни къси панталонки. За него можете да получите 10% отстъпка и прибавяме, че самоуверено можете да го съчетаете както с кецове, по този начин и с кубинки или с ботуши над коляното.


 
С поддръжката на Plámenna Fashion Boutique

 

 
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР