Да сме изцяло концентрирани и съсредоточени в съвременното ежедневие си

...
Да сме изцяло концентрирани и съсредоточени в съвременното ежедневие си
Коментари Харесай

Няколко кратки идейки за 100% фокус в ежедневието

Да сме напълно съсредоточени и съсредоточени в актуалното всекидневие си е една много значима и сполучлива линия. Когато човек е в положение да взима бързи, прецизни и уравновесени решения и съзнанието му е 100% фокусирано, то това може да го изведе до един по-успешен и спокоен живот. Но по какъв начин можем елементарно и с несравним усет да поддържаме една прелестна мисловна форма?

Повече течности

В множеството случаи мозъкът ни действа " като бръснач " тогава, когато в всекидневието си ние одобряваме нараснало количество на течности - вода, чайове, смутита и така нататък Все отново нашият организъм е формиран от към 70% вода, в което може да открием и отговора на въпроса " за какво е за предпочитане да сме добре хидратирани в нашето всекидневие ". И в този момент, когато се намираме в прелестния парещ летен сезон, с изключение на хидратиращи течности, тялото ни от време на време може да изиска да усети и усета на страхотните и освежаващи аперитиви като една леденостудена биричка, да вземем за пример.

Но от време на време съществуването на алкохол в тази напитка може ненадейно да ни попречва в това да бъдем оптимално съсредоточени и съсредоточени в дейностите, които правим - шофиране, работни задължения, посещаване във фитнеса и така нататък Тогава по какъв начин може да усетим същинския и несравним усет на бирата, да вземем за пример, и в това време да не се тормозим дали алкохолът в нея може да ни разконцентрира?

Сега може да опитаме от новата безалкохолна бира Каменица 0.0%, която съдържа в себе си 100% бирен усет и 0% алкохол. С нея може да утоляваме жаждата по време на всички наши ежедневни задължения, като останем 100% фокусирани и съсредоточени.

Предстои ни да караме, само че желаеме да сме напълно виновни на пътя? Тогава една Каменица 0.0% може да се окаже тъкмо онази разхлаждаща лятна напитка, с която да се насладим на страхотния и несравним хмелов усет, само че по оня прелестен и виновен метод. Предстои ни работна среща в офиса, а желаеме да сме напълно фокусирани и съсредоточени върху всичко протичащо се в нея? Каменица 0.0% още веднъж може да се окаже нашето уместно разхлаждащо пиво. Задава се подготовка във фитнеса? Според нас към този момент знаете отговора и на този въпрос...
 Снимка 583801

Концентрацията обожава придвижването

Сутрeшен джогинг, йога от у дома, къса разгрявка с подръчни предмети в офиса... чистият и избистрен разум обича да го " раздвижваме " с всевъзможни физически извършения. Именно това е и едно от главните правила, когато желаеме да разполагаме с трезво схващане, с което да изпълняваме своите значими задания за деня.

Когато раздвижваме нашите мускули и подтикваме кръвообращението си, ние предразполагаме мозъка ни да действа на по-високи работни обороти, които в последна сметка могат да рефлектират и върху качеството на нашето всекидневие. Така че, в случай че желаеме да имаме висок % на фокус на мозъка, е хубаво да откриваме повече време денем, в което да правим разнообразни по тип физически извършения.

Не единствено физически тренировки

От време на време положителната и съсредоточена мисъл би трябвало прилежно да се тренира, само че освен с избрани физически извършения, a и с такива, които ангажират умствената активност. На пазара може да открием няколко страхотни настолни игри, с които сполучливо и функционално да потренираме мозъчните гънки.

Хубавото на този тип извършения е, че с изключение на да поддържаме концентрацията си в отлична форма, може и същински и от сърце да се забавляваме. Заедно с родственици и другари можем да организираме няколко забележителни умствени игри, с които да потренираме мисълта си и които ще ни оказват помощ да бъдем още по-фокусирани, когато пристигна моментът за в действителност значимите задания в всекидневието.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР