Да си верен фен на Джони Деп става все по-мъчително.

...
Да си верен фен на Джони Деп става все по-мъчително.
Коментари Харесай

Амбър е мокра сирена, Деп — морски пират на сухо

Да си правилен почитател на Джони Деп става все по-мъчително. Първо медиите го изкараха, че е биел последната си жена - към 12 пъти, по-късно съдът удостовери описа на таблоида, след това „ Дисни “ реши да извади своя някогашен карибски корсар от океана,  а междувременно „ Уорнър “  го лиши от ролята на злия вълшебник Гринделвалд в третия филм за фантастичните животни на Дж. К. Роулинг. 

Миналата седмица стана още по-тежко. Първо по-висшият съд отхвърли обжалването и на процедура удостовери окончателно Джони е биел жена си относително постоянно. След това Амбър Хърд, която съгласно Деп-феновете е същинска магьосница, надалеч по-зла от Гринделвалд, на инат всички петиции, закани и ултиматуми продължава да работи за „ Уорнър “ като основна морска сирена, вместо да бъде изхвърлена. И освен, че има контракт за „ Аквамен 2 “, ами в този момент се завръща триумфално в режисьорската версия на „ Лигата на справедливостта “, с надалеч по-голяма (и още по-мокра) роля, в сравнение с в киноварианта от 2017-а! 

Къде е тук справедливостта!? И по какъв начин се чака да реагират почитателите Му, когато желаят хем да гледат кино лентата, хем да бойкотират Хърд? Това измислиха по какъв начин да го направят — гледат кино лентата, с цел да могат да подлагат на критика Хърд. В резултат в обществените мрежи се към този момент се появяват мнения от вида „ доста добър филм, като се изключи показаното от Амбър Хърд “.

Последната вест, която шокира почитателите на артиста, към този момент наподобява повече на слух — към момента няма публично удостоверение и по-сериозните мълчат или се застраховат с „ приказва се, че… “. Те не бързат да я разгласят, тъй като знаят, че Джони обича да съди вестници. Макар към този момент може и да не обича.

Засега знаем относително несъмнено, че ще има игрален сериал, въодушевен от историите за ексцентричното семейство Адамс, което броди из американската попкултура от 1938 година под формата на комикси, телевизионни сериали, игрални филми, видеоигри, анимации, дори и един мюзикъл. Новият сериал ще се споделя „ Уенсди “ по името на мрачното момиче, чиято роля при започване на 90-те играеше Кристина Ричи и режисьор ще е Тим Бъртън, който е експерт тъкмо по този тип тъмно ексцентрични сюжети. И както знаем, Джони Деп е един от най-любимите му артисти.

По-нататък следват слуховете, които могат и да се окажат правилни. Говори се, че Джони Деп е показал огромен интерес към ролята на Гомес — бащата на Уенсди (ако въобще в сериала е планувана такава роля). Говори се, че към този момент се е явил на кастинг. Говори, че ще взе участие и Ева Грийн. Говори се, че „ Нетфликс “ към този момент са отказали на Джони Деп да взе участие във кино лентата. Дано последното да не е правилно, тъй като в случай че почитателите на Деп решат след „ Уорнър “ да бойкотират и „ Нетфликс “, няма да им остане много за гледане. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР