Да си плеймейтка се превърна в професия. Толкова много бъдещи

...
Да си плеймейтка се превърна в професия. Толкова много бъдещи
Коментари Харесай

Забравените БГ секс символи: Те станаха плеймейтки, но вече никой не си спомня за тях!

Да си плеймейтка се трансформира в специалност. Толкова доста бъдещи бизнесдами изгряха от този конкурс, че родният елит нямаше да бъде същият без Златките, Светлана Василева (която даже не е печелила конкурса), както и Николета Лозанова - пчелата-майка на всички златотърсачки.

Но не всички спечелили състезанието станаха Златки. Някои потънаха в давност - през днешния ден сме решени да изтупаме прахта от Instagram профилите им и да забележим какво се случи с плеймейтките, които забравихме.

Виж още: Най-култовите облици от Big Brother, които се трансфораха в evergreen-и 

Мадлен Пенева

Тя е първата плеймейтка. Спечели състезанието през 2004 година Днес продължава да се занимава с моделство с сдържан триумф и е горда " майка " на две кученца (Браво!). Това най-малко излиза наяве от профила ѝ в Instagram. Освен това очевидно е заживяла във Франция, а чудото на силиконовите импланти към момента не я е достигнало.

Албена Петрова

Нея даже не успяхме да я открием онлайн. Но, в случай че се има вяра на родните таблоиди, втората ни плеймейтка по този начин и не съумяла да стане сполучлива моделка, само че пък си намерила мъж чужденец и към този момент не живее в България. Освен това станала гримьорка. Успяла е да се избави в точния момент, отлично и на нея!

Виж още: Лолита на Гришо с самопризнание: " Смятах, че имам паник офанзиви, а то се оказа нещо напълно друго "

Мария Цветкова

Изненада-а-а! Мис Плеймейт 2008-а е не какъв да е, а поп-фолк певицата Ария, която сред короната и поп-фолк кариерата роди дете на Динко Динев, след това се раздели с него и за похлупак се преименува на Ария. Дали съумява да има сполучлива кариера в чалгата - кажете вие.

P.S.: Ако се чудите кои са плеймейтките сред 2005 и 2008 година, незабавно споделяме - това са русата Златка и Николета, те са ни ясни. През 2009 година плеймейтка става черната Златка. Светата троица!

Дорис Дилова

Тя печели състезанието през 2010 година, само че е толкоз неоткриваема онлайн, че когато напишете името ѝ в Гугъл и филтрирате резултатите за последната една година, се появяват линкове от Национална агенция за приходите, които даже нямат нищо общо с плеймейтката. А може би не? Дали не са я подгонили данъчните и тя се е скрила вдън гори? Румен Спецов ще може да даде малко повече изясненост по този въпрос.

Виж още: 5 признака, че си селяндур! Джапанките с чорапи и още 

Меги Колева

Още една неоткриваема плеймейтка. Тя сграбчи короната през 2011 година, а след това името ѝ беше забъркано в кавги по отношение на произхода ѝ. Писаха даже, че майка ѝ е краварка (ах, вие, непослушни родни журналисти). Според последните трудове на жълтата преса Меги Колева била станала 85 кг. Но кой знае каква е истината през днешния ден. Плеймейтката се е покрила! Така е в живота - има години, в които хвърляш всички облекла и задръжки и други, в които гледаш да покриеш всеки сантиметър плът. По опция - с новата сбирка на Рошавата Гарга.

Елена Кучкова

Решихме да прескочим плеймейтката от 2012 година, тъй като и нея я няма онлайн. Но пък се била омъжила към този момент. Както и да е! Елена Кучкова! Тя взима наградата през 2013 година и единствено допреди няколко години беше много известно име в общественото пространство. Днес профилът ѝ в Instagram не впечатлява по никакъв метод, а филтрите, които употребява, припомнят зората на обществената мрежа. Не излиза наяве с какво се занимава Елена, само че пък има мъж до себе си, което от време на време е задоволително. Амин!

Изображение: https://www.instagram.com/madlenpeneva13/
https://www.instagram.com/aria_official__/
https://www.instagram.com/elenakuchkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР