Да се возиш на лудото влакче на живота, понякога може

...
Да се возиш на лудото влакче на живота, понякога може
Коментари Харесай

7 притеснителни знака, че си на ръба на психическото и емоционално изтощение

Да се возиш на лудото влакче на живота, от време на време може да бъде много изморително. В един миг си на върха на света, а в идващия може да се окажеш още веднъж на старта. Цялата полуда и непредвидимост на модерния живот може съществено да навреди освен на физическото, само че и на психическото положение на един човек.

За менталното здраве не се приказва доста. Всички си обръщаме внимание, когато ни заболи нещо, само че когато имаме възприятието, че душата ни страда, преглъщаме всичко, таим страстите си и лепваме подправената усмивка на лицето си.
 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2023-та на Edna.bg! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Менталното здраве е тематика, която не трябва да замитаме под килима, тъй като точно поради разклатена психика могат да се появят още редица здравословни проблеми, за които даже не сме подозирали. Аз имам вяра, че всичко стартира първо с мисълта ни и в случай че тя е изтормозена и тревожна, то това неизбежно ще се отрази върху тялото ни.

Така да вземем за пример стартират толкоз известните в последно време паник офанзиви, при които човек има възприятието, че умира, получава ужасяващи физически признаци, само че след обстойни прегледи излиза наяве, че е в цветущо здраве. И тогава стартират въпросите... Какво се случва с мен? Може би не могат да открият повода? Може би е подла болест? Може би обезумявам?

Истината е, че всичко идва от мислите и страстите ни и е доста значимо да се погрижим за комфорта на душата, с цел да можем да осигурим и комфорт на тялото.

Днес ще ви представим няколко признака, които могат да ви служат като ранно предизвестие, в случай че усетите, че вие или ваш непосредствен е на ръба на прочувствено безсилие.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР