Да се приеме закон, който да позволи хората сами да

...
Да се приеме закон, който да позволи хората сами да
Коментари Харесай

Природолечители искат закон да позволява на хората да избират как да се лекуват

Да се одобри закон, който да разреши хората сами да избират дали да се лекуват с класическа медицина или с различна. Това желаеха природолечители, които се аргументираха с изказванието, че неконвенционалната медицина може да бъде положително в допълнение оздравително средство.
С смяна в Закона за здравето да се регламентира взаимоотношението на неконвенционалната с класическата медицина, желаеха лечители. Те оферират да се построи център към Министерството на здравеопазването, в който лицензирано да се ползва различна медицина на пациентите, които я изискат. Това би прекъснало порочните практики на шарлатаните, счита лечителят Зофия Шчербак.
"С този закон в България ще се провежда център по неконвенционална медицина, в който дружно - класическа и неконвенционална, ще работят дружно. Пациентът има сигурност. Неконвенционалната медицина би трябвало да работи дружно с класическата,това е изискване. Защото има случаи, в които би трябвало да се подаде О2 или животоспасяващи средства на момента, с които лечителят не разполага. А лечителят може да помогне за силата на мисълта, който избавя живота на доста хора ", изясни Шчербак.
Ползите от неконвенционалните способи на лекуване съгласно застъпницте им са свързани с чистия въздух, естествените богатства, диетите и минерални води.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР