Да се преместим да живеем в нова страна обикновено означава

...
Да се преместим да живеем в нова страна обикновено означава
Коментари Харесай

Най-добрите страни за баланс между работата и личния живот

Да се преместим да живеем в нова страна нормално значи начало на интервал на огромна акомодация - както към работния живот, по този начин и към практиките на превозване на персоналното време. 

Най-голямата мрежа в света за имигранти, работещи в чужбина InterNations в тази връзка сформира лист от топ 10 на страните, където се реализира най-хубав баланс сред работата и персоналния живот - нещо, което за мнозина е извънредно значимо. Класирането е направено въз основата на изявленията с към 13 000 имигранти, живеещи в 188 района, оповестява Business Insider. 

Един от изводите му е, че хората, споделили, че са най-щастливи от съотношението работа/личен живот, не наложително работят по-малко на брой часове - качеството на живота отвън работа очевидно значи повече за тях. 

Ето и листата:

10. Малта . Според проучването мигриралите там чиновници на компании и служащи са ангажирани с труд към 43,9 часа седмично, което е под междинното световно ниво от 44,3 часа. Мнозина, живеещи там, споделят, че разполагат с повече от задоволително налични приходи да покриват финансово всичко, от което имат потребност. 

9. Оман. Време за труд: 43,5 часа седмично. И макар че множеството чужденци там са удовлетворени от личното време, с което разполагат, въпреки всичко някои регистрират ниско задоволство по отношение на опциите за израстване в кариерата и сигурността да имаш работа. 

8. Холандия. 42 часа. Повечето участници в допитването са изключително удовлетворени от икономическия взрив в страната и трудовия пазар. Един канадец дава отговор " Животът тук е лишен от непотребни проблеми и доста спокоен ". 

7. Коста Рика. 44,3 часа. И въпреки всичко, чужденците означават, че е скъпо да се живее там. 

6. Швеция. 42,3 часа. Повечето респонденти са били щастливи от кариерните си благоприятни условия, сигурността да имат работа и възможностите за труд.

5. Нова Зеландия. 42,3 часа. Хората от чужбина обичат тази страна най-вече поради по-доброто качество на живот в свободното време, в сравнение с поради по-добарата работа. Британец разказва Нова Зеландия като страна, която като цяло има лежерен и другарски надъхан метод на живот. 

4. Чехия . 44,9 часа. Това е най-дългото седмично време работа от всички страни в листата, само че все пак хората в нея наподобява се любуват изключително доста на качеството на живот. Австралиец споделя да вземем за пример: " Работодателят ми предлага доста придобивки, в това число повече дни отпуск и положително опазване на здравето ". 

3. Норвегия . 42,9 часа. Британец разказва работата там като добре проведена за хората със фамилии. Въпреки това, доста респонденти от северната страна показват, че наличните приходи на семействата им не покриват всичко, от което се нуждаят за ежедневния живот. 

2. Бахрейн. 42,9 часа. Чужденците там всеобщо споделят, че са удовлетворени от работата си, а също и от свободното време. " Можеш да намериш време да релаксираш след дълъг работен ден ", споделя мъж от Филипините, живеещ в Бахрейн. Арабската страна е включена и в класацията на InterNations с страните с най-хубави кариерни благоприятни условия и най-дружелюбните места в света. 

1. Дания . 39,7 часа - това е най-късото седмично работно време от всички страни в листата. Чужденци от Индонезия и Португалия приветстват вероятния баланс сред работата и персоналния живот в Дания. 

По време на проучването са били обрисувани и местата по света, в които има най-лоши условия за реализиране на баланс сред работата и персоналния живот, с прекалено много, учасно доста работа. Това са Хонконг, Гърция, Италия, Кувейт и Япония. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР