Да приготвеш училищен обяд на теория звучи просто. Но още

...
Да приготвеш училищен обяд на теория звучи просто. Но още
Коментари Харесай

Теория и практика на училищния обяд

Да приготвеш учебен обяд на доктрина звучи просто. Но още след първата седмица става по този начин, че се изчерпвате от хрумвания, а детето ви недоволства и се оплаква от повтарящата се, станала към този момент омразна композиция от сандвич и ябълка.  Помощ тук би трябвало да потърсите от  онези дейни и изобретателни майки, които с наслада споделят концепциите си в Instagram и TikTok. Благодарение на тях децата ви няма да имат самообладание да отворят кутиите си с учебен обяд.

Вероятно сте попадали на фамозните Диктаторски обеди на Джени Молън, до момента в който превъртате в Instagram, само че чували ли сте за Джесика Ву или Росини? Искахме да улесним нещата за вас, по тази причина съставихме лист с обичаните ни авторитетни лица в обществените медии, които да следваме за свежи и вкусни хрумвания за обяд. Разгледайте нашия лист, последвайте ги и кажете довиждане на стресиращите сутрини, в които чудите обезверено какво да приготвите за обяда на вашето дете.
 Локдаун в Китай: С нас се отнасят като с животни 13 септ 2022 | Животът в Ковид-19 към момента е кошмарната действителност за милиони поданици в Китай. Нови 30 провинции бяха сложени...
 

Jenny Mollen, Dictator Lunches

Вероятно към този момент сте виждали известните учебни обеди на Джени Молън в Instagram, само че си коства да  ги споменем още веднъж, тъй като в действителност занимателни. Да, някои от тях изискват повече време, в сравнение с доста от нас имат заран, само че Молън също доста постоянно споделя и  лесни хрумвания, които не изискват съвсем никаква работа.

 
               

 

Jessica Woo

Джесика е напряко художник в кухнята, с извънредно изобретателни и вкусни хрумвания. Този обяд, въодушевен от Миньоните, е един от обичаните ни.

 
Minions themed lunch
 

Rossini

Росини също е след изключително известните майки в Instagram и TikTok, и подготвя незабравими кутии за заучилищен обяд. Идеите й, като се изключи че са свежи и наподобяват ужасно, са и елементарно изпълними.

 

 

Adalynnslunchbox

Ако вие и детето ви обичате  да се забавлявате с тематични менюта, Adalynnslunchbox е акаунтът за вас. Тук ще откриете невероятни хрумвания, с цел да извършите учебните обеди и закуски специфични.

 
My most extra sandwich yet but how cuteeeee is heeee?!
 

Neverdunnhome

Джен, наред с концепциите си за елементарен обяд, с който да изпратите детето на учебно заведение, постоянно споделя доста потребна информация с която заетите майки да улеснят всекидневието си в това число утринни разкрасителни  процедури и трикове за бързо спрявяне с домакинските  отговорности.

 
Replying to @robinbuckleyygf I may recreate this lunch for myself
Feeding the Polands

Добре, може да не постоянно имаме време да сътворяваме толкоз изобретателни обяди като тези, само че единствено си представете какъв брой разгорещено ще бъде вашето дете, когато съумеете да го изненадате. Харесваме този акаунт за хрумвания за обяд за специфични мотиви, които децата ще помнят с години напред.

 

Haunted House Lunch! @PlanetBox @Sensibleportions

 

Weelicious

Катрин МакКорд, може да ви е доста потребна и сигурно ще се трансформира и във ваша фаворитка. Тя постоянно споделя лесни и уравновесени хрумвания за обяд за дезца, само че предлага и невероятни хрумвания за фамилни ястия. Последвайте я и в случай че сте фен на смутита, тъй като тя има някои от най-хубавите и вкусни предписания за тях.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР